Prajitura "Al saptelea cer" este un preparat rapid si simplu si poate fi preparat chiar de tine in bucatatia de acasa. Mai mult, gustul ei este unul delicios si cu siguranta iti vei surprinde prietenii intr-un mod placut.
Timp de preparare: 60 minute
Numar de portii: 30
Ingrediente:
► 10 oua
► 450g zahar
► 5 linguri de cacao
► 1 pachet de unt
► 200g nuca de cocos
► 200g nuca macinata
► 2 foi de napolitana
Mod de preparare:
Se bat 5 albusuri cu 150g de zahar. Dupa ce s-au batut bine si au aspect de spuma, se adauga 200g de nuca macinata.
Compozitia obtinuta se intinde pe o foaie de napolitana si se coace in cuptorul bine incins. Cand se rumeneste poate fi scoasa.
La fel se procedeaza si cu celelalte 5 albusuri la care se adauga nuca de cocos.
Crema:
Cele 10 galbenusuri se amesteca cu zaharul si cu cele 5 linguri de cacao. Totul se pune la bain-marine. Dupa ce compozitia se raceste, se adauga untul. Se amesteca pana ce untul se topeste si se omogenizeaza. Crema se pune intre cele doua foi.