Povestea emoţionantă a unei tinere de 18 ani, bolnave de leucemie, şi a bebeluşului ei: „Au fost cele mai frumoase 12 zile din viaţa mea“


Povestea emoţionantă a unei tinere de 18 ani, bolnave de leucemie, şi a bebeluşului ei: „Au fost cele mai frumoase 12 zile din viaţa mea“

Avea doar 18 ani când a rămas însărcinată, dar visul de a fi mamă i-a fost spulberat de o boală cruntă.

Deşi şi-a pus viaţa în pericol pentru a-şi salva bebeluşul, Brianna Rawlings şi-a pierdut copilul după doar 12 zile. La scurt timp, tânăra a cedat în faţa leucemiei.

Cu doar patru luni înainte de sarcină, Brianna Rawlings a primit vestea devastatoare. Tânăra în vârstă de doar 18 ani a fost diagnosticată cu o formă agresivă de leucemie, medicii punând-o să facă o alegere sfâşietoare: păstrează sarcina, punându-şi viaţa în pericol, sau întrerupe sarcina şi îşi măreşte şansele de supravieţuire, scrie mirror.co.uk.

„Am fost foarte fericită când am aflat că o să fiu mamă- tot ce mi-am dorit vreodată a fost să am o familie“, povestea tânăra din Colyton, Sydney.

Din păcate, nu a apucat să se bucure de sarcină, la scurt timp ajungând să se confrunte cu dureri inexplicabile. „Am făcut teste după teste până a reieşit că undeva în corpul meu se ascunde o infecţie.

Doctorii nu mi-au permis să plec până nu au găsit cauza bolii. Mi-au verificat inima şi toate celelalte organe, care erau sănătoase, aşa că au sugerat o biopsie a măduvei osoase. Diagnosticul a fost crunt: corpul meu se lupta de luni bune cu leucemia“.

Citeste si: Caz unic în România! Un bebeluș avortat a refuzat să moară: "Mama ei nu a vrut să o vadă. Am ținut-o în brațe"

Tânăra mămică a pus viaţa bebeluşului înaintea propriei vieţi Dincolo de durerile crunte care îi chinuiau zilnic corpul, adolescenta a pus viaţa bebeluşului mai presus de propria viaţă. Brianna şi-a micşorat la jumătate şansele de supravieţuire, amânând tratamentul recomandat de medici.

Chiar şi aşa, era nevoie de un miracol pentru a-l salva. Mama a contactat o infecţie care putea afecta fătul, lucru care a grăbit naşterea.

Dar cea mai şocantă şi sfâşietoare veste a fost că fătul a preluat o infecţie la nivelul stomacului, medicii fiind sceptici în privinţa şanselor de supravieţuire.

În primele 12 zile, „frumosul miracol“ s-a luptat să se agaţe de viaţă.

A fost o perioadă foarte grea, lungă, epuizantă şi dureroasă. Chiar dacă Kyden nu mai este cu noi, îmi dă puterea de a înfrunta durerea“, declara tânăra mămică. „Cele 12 zile pe care le-am putut petrece împreună cu fiul meu, ţinându-l în braţe, numărând-i degeţelele şi vorbind cu el ca atunci când era în burtică, au fost cele mai fericite 12 zile din viaţa mea!“, mărturisea Brianna.

Citeste si: Un bărbat şi-a numit soţia însărcinată "leneşă". Reacţiile nu au întârziat să apară

După câteva luni de la moartea copilului tânăra declara că sănătatea ei este „mai bună decât a fost vreodată“ şi că, în ciuda traumei, munceşte din greu pentru a-şi reface organismul. Îşi propusese să reînceapă chimioterapia astfel încât să poată face transplant de măduvă.

Tânăra a murit la doar câteva zile după ce a împlinit 19 ani

„Vreau să înving această boală oribilă. Cred că pot face acest lucru, i-am promis fiului meu“, declara Briana. Din păcate, tânăra a fost învinsă de boală la doar câteva zile după ce a împlinit 19 ani.

Citeste si: Povestea șocantă a femeii din Argeș sechestrată si infometata timp de șase ani de soț

„Frumoasa noastră Brianna a ajuns la sfârşitul călătoriei ei pe pământ, reunindu-se în cele din urmă cu bebeluşul Kyden. Suntem sfâşiaţi de durere, dar în acelaşi timp împăcaţi ştiind că nu mai suferă, nu se mai chinuie neştiind ce va urma. Te iubim în continuare mai mult decât stelele, înalţă-te, zbori cât mai sus şi veghează asupra celor care nu ştiu cum vor supravieţui pe acest pământ fără zâmbetul tău contagios“, a scris Kourt Rawlings, sora tinerei.

sursa: adevarul.ro

 


Abonează-te pe

Citește și:

Semnele de alarmă care arată că o aluniță s-a transformat în una cancerigenă

Se anunță o despărțire ȘOC în showbiz! ”Ne certăm în fiecare zi!”

10 simptome de cancer generalizat pe care nimeni nu le bagă în seamă! Mergi urgent la medic dacă ai așa ceva

Dieta Metabolică durează 13 zile și te scapă de 7-10 de kilograme, fără să te mai îngrași înapoi

CITEȘTE: Numarul destinului. Cifra destinului in numerologie

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Lifestyle

CITEȘTE: Cifra destinului influențează viața unei persoane. Cum obții bunăstarea prin intermediul numerologiei

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Lifestyle
Parteneri