Povestea din spatele celei mai noi melodii “Parazitii”. Putini stiau asta despre Daniel Lazar


#Demnitate, acesta este mesajul pe care Ombladon, Cheloo si FreakaDaDisk il transmit in cel mai recent videoclip al lor, mesaj ce rezoneaza perfect cu situatia in care se afla tara noastra de o saptamana incoace.

Asa cum ne-au obisnuit, baietii de la Parazitii nu se feresc sa spuna lucrurilor pe nume, melodia lansata alaturi de Daniel Lazar reusind sa impresioneze prin versuri, dar si prin productia muzicala complexa.

Si, daca piesa se bucura deja de succes printre fanii trupei, putini sunt cei care stiu ca in spatele liniei melodice atat de emotionante se afla un cunoscut artist de la noi. Negativul nu este unul obisnuit, ci o intreaga simfonie, scrisa de Daniel Lazar special pentru a transmite cat mai bine mesajul gandit de cei de la Parazitii.

“Muzica este mare mea dragoste, iar intotdeauna ma simt in elementul meu printre note. Atunci cand am ascultat pentru prima data piesa, m-a cuprins un tremur si un fior rece mi-a trecut pe sira spinarii. Cred ca demnitatea noastra este cel mai important lucru pe care il avem, iar realitatea este ca vremurile pe care le traim ne-o pune mereu la grea incercare. Iar versurile baietilor de la Parazitii ating exact acest subiect atat de sensibil. Tot ce am facut, de fapt, a fost sa transpun pe portativ sentimentele astea. Ce a iesit e un 'dans' de corzi, suflatori, percutii, viori. Iar daca oamenilor le place, nu pot decat sa ma bucur. Le multumesc baietilor de la Parazitii pentru incredere. Ea a stat la baza tuturor lucrurilor frumoase pe care le-am facut impreuna”, a declarat Lazar.


Clipul zilei pe KANALD.RO:
DISTRIBUIE
acest articol


Sanatate

Alimente care te ajută să scapi de anxietate în izolare! 

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...


Parteneri

Pentru tine

Din Lifestyle

Parteneri