Povestea de viata a astrologului Minerva! Avea 16 ani cand s-a indragostit de un coleg de-al tatalui ei

Astrologul Gabriela Dima, cea cunoscută de public drept Minerva, vine astăzi, în cadrul emisiunii ”Totul pentru dragoste”, pentru a-şi împărtăşi propria poveste de viaţă, care este una impresionantă. 
 
Gabriela Dima a fost diagnosticată la vârsta de 9 ani cu leucemie, însă, după câţiva ani avea să afle că afecţiunea de care suferea nu era leucemie, ci o altă boală de sânge. A trăit clipe cumplite,  însă a trecut cu bine peste intervenţiile chirurgicale. 
 
A absolvit Dreptul, apoi a terminat Actoria şi a profesat ca Jurnalist în anii ’90 si a urmat Facultatea de Psihologie. A îmbrăţişat, în acelaşi timp, pasiunile ei din adolescenţă, Astrologia şi Psihologia, a lucrat într-un departament de strategie şi dezvoltare în cadrul Companiei Poşta Română.
 
Pe actualul ei soţ l-a cunoscut în adolescenţă, printr-o conjunctură neaşteptată. El era ofiţer de aviaţie, iar ea avea o atracţie pentru bărbaţii în uniformă. Tocmai se întâmplase un accident aviatic, iar Minerva era la locul de muncă al tatălui ei. Pe atunci Minerva avea 16 ani. A vorbit puţin cu domnul locotenent, apoi şi-a anunţat tatăl că ea se va căsători cu el.
 
 
viewscnt

Pentru tine

Parteneri