Povestea care face înconjurul internetului! Credea că a salvat un pui de pisică înfometat, dar uite ce animal era de fapt! Omul a rămas şocat când a văzut în ce s-a transformat "pisicuţa"!


Un bărbat a crezut că a salvat o pisică, dar animalul era din altă specie! Vezi povestea halucinantă!


In articol:

Povestea aceasta impresionantă a făcut înconjurul internetului. Un bărbat a găsit, lângă un copac falnic, un ghemotoc de blană.

La prima vedere, când l-a luat din pădure pentru că era singur şi înfometat, puiul semăna cu o pisică. Salvatorul l-a crescut o vreme, dar patrupedul s-a transformat în ceva greu de identificat.

Citeste si: 5 curiozități despre cafea de care nu știai

Un bărbat a crezut că a salvat o pisică, dar animalul era din altă specie! Specialiştii i-au oferit răspunsul mult aşteptat!

Devenise mai greu decât o pisică şi cu mai mult păr facial. Speriat, dar şi curios, belgianul a mers la un veterinar care, mirat, nu şi-a dat nici el seama ce era.

A stabilit doar că era o femelă. Astfel, salvatorul s-a îndreptat către un adăpost de animale, unde specialiştii i-au oferit răspunsul mult aşteptat: puiul era o vulpiţă.

Citeste si: Zodiile de la ingeri la demoni. Tu in care tabara crezi ca esti?

Puţini ştiu că, imediat după naştere, puii de vulpe au blana închisă la culoare, ea devenind roşcată ulterior, când animalele ajung la maturitate.


Clipul zilei pe KANALD.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Divertisment

Bianca Pop, dezvăluiri şocante despre legătura ei cu clanul Duduianu! "De ce îmi ia Dumnezeu prietenii?"

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Pentru tine
Parteneri