PORTRET - NICOLAS (Nicusor): Cine este, cu adevărat, concurentul de la Puterea Dragostei


Află cine este Nicolas, unul dintre concurenții celui de-al patrulea sezon al emisiunii „Puterea dragostei”.


In articol:

Nicușor Delcea este unul dintre concurenții care pășește în cel de-al patrulea sezon al emisiunii „Puterera Dragostei”, cu speranța că își va întâlni jumătatea. Nicușor este originar din Craiova și prietenii îi spun „Nicolas”. Acesta are mare grijă de înfățișarea sa, întrucât este fotomodel, fiind deja obișnuit cu lumina reflectoarelor.

Nicolas spune despre că el că este vulcanic și ambițios, fiind pregătit să lupte pentru ceea ce își dorește. Acesta a recunoscut că fosta relație s-a încheiat din cauza faptului că nu i-a fost fidel iubitei sale, întrucât aceasta a încercat să-i îngrădească libertatea.

Nicușor Delcea are 29 de ani. Este născut pe 11 mai 1992, sub semnul zodiacal al Taurului.

Cine e Nicușor (Nicolas) de la Puterea Dragostei, sezonul 4

CV NICOLAS (Nicusor): Cine este si ce varsta are concurentul de la Puterea Dragostei

Cum vede Nicolas femeia potrivită pentru el

„Vreau ca fata de lângă mine să mă completeze. Să aibă un caracter frumos, să fie sociabilă, să fie înaltă, să fie deșteaptă și să mă înțeleagă. Arăt

mai dur, dar dacă mă deschid în fața persoanei de lângă mine, am multe de oferit. Sunt foarte emotiv, ambițios, am un caracter cam vulcanic. Femeia perfectă pentru mine ar trebui să fie completă, să aibă câte puțin din toate”, spune Nicolas.

Citeste si: PORTRET ADINA HALAS HUGEANU: Cine este și ce profesie are concurenta de la Bravo ai Stil! Celebrities

Vot Puterea Dragostei, sezonul 4. Cum îl poți vota pe Nicușor la Puterea Dragostei în sezonul 4

Nicușor poate fi votat, în perioadele anunțate de moderatoare în timpul emisiunii, pe site-ul https://www.putereadragostei.ro.

În fiecare zi, îl puteți vota pe Nicușor accesând următoarele secțiuni:

- „Votați-vă concurentul favorit!”- „Cine crezi că trebuie să plece din casa Puterea Dragostei?”

Citeste si: CV NICOLETA DRAGNE: Cine este și cu ce se ocupă concurenta de la Bravo, ai stil! Celebrities

Despre Puterea Dragostei, sezonul 4

puterea dragostei sezon 4

„Puterea Dragostei” este unul dintre cele mai urmărite reality show-uri din România, având la bază celebrul format internațional al emisiunii „Power of love”. Șapte băieți și șapte fete își petrec zilnic timpul în aceeași casă, încercând să se cunoască. „Camera roșie” este locul în care aceștia se întâlnesc pentru a discuta, între patru ochi, cu potențialul partener.

Telespectatorii își pot desemna favoritul în fiecare săptămână. Concurentul care acumulează cele mai multe voturi va primi un cec în valoare de 1500 de euro, dar și titulatura de „Favoritul săptămânii”.

Citeste si: ELENA ADELINA COCIOABĂ: Cine este și ce vârstă are concurenta de la Puterea Dragostei

De asemenea, un concurent părăsește Casa Dragostei în fiecare săptămână, ca urmare a voturilor colegilor de competiție. Aceștia îl nominalizează pe cel care nu merită, din puntul lor de vedere, să rămână în Casa Puterea Dragostei. Telespectatorii își pot salva însă concurentul favorit, votându-l pe site-ul dedicat emisiunii.

„Puterea Dragostei” a ajuns la cel de-al patrulea sezon, care a debutat pe data de 6 septembrie. Emisiunea matrimonială se află în topul preferințelor telespectatorilor, fiind urmărită, în fiecare zi, de milioane de români.

Show-ul matrimonial „Puterea Dragostei” este difuzat de luni până vineri, în intervalele 11:00 -12:00 și 17:00-19:00, dar și sâmbătă și duminică, în intervalele 16:00 -18:00 și 19:00-20:00.

Citeste si: CV RALUCA DUMITRU: Cine este și ce profesie are concurenta de la Bravo ai stil! Celebrities


Abonează-te pe

Citește și:

Cine este MARIUS PANCU. "Meseria m-a ales pe mine, nu eu pe ea. Eu nu m-am visat „vedetă tv” sau jurnalist de televiziune.”

Bănel Nicoliță suferă ca un câine! Ce a pățit după ce și-a abandonat familia

Cine este ANDREI NEACȘU, soțul Ilincăi Vandici. „Cineva ne-a făcut cunoştinţă absolut întâmplător. Am ieşit ca să ne cunoaştem şi aşa s-a înfiripat totul"

Cine este OLIVIA STEER, soția lui Andi Moisescu. "M-a citit că sunt omul proiectelor pe termen lung. Ăsta a fost atuul meu”

Cine este VIVIANA SPOSUB. "Plângeam în fiecare zi! Cam atât de greu mi-a fost când m-am mutat în București. Nu aveam pe nimeni, dar aveam un vis."

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Vedete
“Felicităăăări!!! Casă de piatră!!!” Ramona Olaru a fost cerută în căsătorie de Cătălin Cazacu
Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Divertisment
Parteneri