Cine este ESTERA BUBLE, sora Lidiei Buble. „Mama mi-a spus că i-a fost greu cu primii trei copii, pentru că apoi ne-am crescut unul pe celălalt"


Descoperă tot ce nu știai despre Estera, sora Lidiei Buble. Câți ani are și cu ce se ocupă în viață de zi cu zi


In articol:

Estera Buble (31 ani) s-a născut pe 21 decembrie 1990, la Deva, oraș în care și-a petrecut copilăria alături de cei zece fraţi.

Este al șaptelea copil născut în familia Buble, având trei surori și un frate mai mic, Lorena, Diana, Elisei, Lidia. Tatăl său este preot penticostal, motiv pentru care, atât ea cât și fraţi săi, au cântat în corul bisericii.

Estera Buble a locuit alături de părinții și frații săi într-un apartament. Cu toții dormeau în paturi suprapuse, însă în ciuda tuturor lipsurilor de la acea vreme, aceștia au avut o copilărie fericită, cu sărbători pline de cadouri și voie bună.

Cine este Estera Buble

Citeste si: PORTRET- MIHAI PETRE. Cine este, cu ce se ocupă și ce vârstă are dansatorul

Citeste si: DEZVĂLUIRE- ELWIRA PETRE: Cine este, cu ce se ocupă și ce vârstă are soția lui Mihai Petre

„Mama mi-a spus că i-a fost greu cu primii trei copii, pentru că apoi ne-am crescut unul pe celălalt.

Ea nu a lucrat, s-a ocupat de noi, iar tata este preot. Am locuit într-un apartament cu patru camere, din Deva, cu paturi suprapuse şi am avut cea mai frumoasă copilărie. De Crăciun şi de Paşte era ceva de vis. Ne costumam în Iosif şi Maria, în magi, ne aduceam cadouri, iar noi, fetele, făceam prăjituri cu mama”, a declarat Lidia Buble.

Citeste si: DESCOPERĂ: Cine este ELWIRA PETRE, soția lui Mihai Petre

Estera are o relație specială cu frații și surorile sale, însă cele mai multe amintiri o leagă de Lidia, întrucât cele două sunt foarte apropiate ca vârstă, fiind de nedespărțit până în momentul în care Lidia a fost nevoită să se mute în București.

Lidia Buble își amintește cum se înghesuia toată familia într-o singură mașină și se duceau la culesul merelor, la țară:

„Îmi amintesc că atunci când ne duceam la cules de mere sau de cartofi, la ţară, mergeam toţi 13 cu o Dacia 1310, iar lumea se uita la noi ca la urs. Nu încăpeam, dar ne îngrămădeam cum puteam, iar mama era nevoită să ne pună pe mine şi pe fratele meu între picioarele ei, atunci când era Poliţie. Culmea e că tot ne trăgeau pe dreapta, însă tata scăpa mereu de amendă.”

Estera are trăsături deosebite, fiind șatenă cu ochii verzi și afișează un trup bine lucrat, motiv pentru care a fost comparată cu celebra actriță, Angelina Jolie.

Estera Buble este de profesie make-up artist,  având un simț al esteticului foarte bine dezvoltat.

A început să practice această meserie în Arad și ulterior s-a mutat în Austria, la Viena.

Estera Buble este extrem de activă și în mediul online, având o comunitate de aproape 60.000 de urmăritori pe Istagram. Are un stil de viață echilibrat, mănâncă sănătos și merge regulat la sală, motiv pentru care a devenit un adevărat model pentru tinerele care o urmăresc.

Cu ce se ocupă Estera Buble, sora Lidiei Buble

Citeste si: CITEȘTE: Cine sunt și cu ce se ocupă EMI & CUZA de la Noaptea Târziu

Cine este ESTERA BUBLE, sora Lidiei Buble

Citeste si: PORTRET- ELIZA NATANTICU: Cine este, cu ce se ocupă și ce vârstă are partenera de viață a lui Cosmin Natanticu

Care este viața de familie a Esterei Buble

Estera Buble este adepta gesturilor umanitare. La un moment dat, sora Lidiei Buble și-a tuns părul pentru a-l dona persoanelor care aveau mai multă nevoie de el.

Estera Buble este măritată și are doi băieți, Isaac și Isaich, care au devenit centrul universului său.

„Tuși Lidi", așa cum o răsfață copiii Esterei, este înnebunită după nepoțeii săi, îi răsfăță și le face toate poftele, ori de câte ori are ocazia.

Deși sora Lidiei Buble și familia ei trăiesc departe de țară, aceștia fac des naveta în România. În timpul pandemiei însă, Estera nu a putut să vină în România pentru a-și vizita familia. Abia după un an de zile și o carantină de 10 zile, cele două surori s-au întâlnit la București.

Estera va avea ocazia să petreacă mai mult timp împreună cu Lidia pe „Drumul Împăraților", pe meleagurile Turciei, întrucât a acceptat să participle alături de sora sa la emisiunea Asia Express, cele două formând o echipă extrem de puternică.

„O viață am așteptat o astfel de oportunitate… să pot să-mi spun povestea și într-un alt context. Sunt extrem de competitivă, dar habar n-am cum am sa fac față când adaug stresul și epuizarea.

Vin să câștig și să-mi arăt că pot mai mult. Noi suntem 11 frați. Cât o echipă de fotbal:)… am ales-o însă pe Esty, pentru că împreună suntem Double Bubble Trouble”, a spus Lidia Buble.

La rândul ei, Estera a declarat că:

„Pe mine nu mă faci de rușine. Dacă vin, eu câștig”.

estera buble varsta

După ce au plecat în aventura vieții lor și au dat piept cu situații extrem de dure, lucrurile s-au mai schimbat pentru cele două surori:

„Când ești în momentul ăla acolo și e stresul și ești agitat și nedormit și nemâncat reacționezi cu totul și cu totul altfel”.

Estera spune adesea că sora sa se enervează mult prea repede din toate nimicurile și declară că Lidia este rebelă și va face mereu ce vrea și cum vrea.

Înainte de plecare, Lidia Buble spunea:

„Nu vedem autostopul ca fiind un impediment pentru noi, pentru că, în general, reușim foarte ușor să ne facem plăcute”.

Odată ajunse la fața locului, fetele si-au dat seama că oamenilor le este teamă de coronavirus și foarte greu opresc la autostop.

„Foarte greu reușim să ne înțelegem cu ei. Știi cum ne înțelegem? Ca turcii. Ni s-a întâmplat să mergem la multe porți și să fim ușuite și pe lângă faptul că eram respinse se uitau la noi cu dispreț”, au spus surorile.

„Prima zi cred că n-o s-o uităm niciodată. Am fost luați total prin surprindere. Ne-am trezit cu bagajele în mijlocul străzii, am alergat cu vreo 40 de kilograme de bagaje. După care să stai să-ți cauzi cazare în 4 ore”, au mai adăugat cele două.

Citeste si: LORELEI BRATU: Cine este antreprenoarea. Biografie: data nașterii, carieră, iubit

Fetelor le-a fost greu să comunice cu localnicii care se uitau cu dispreț adesea, neînțelegând de ce două fete frumoase și bine îmbrăcate se plâng că nu au bani și nici unde dormi:

„În timp ce toată lumea își bate joc de tine. Efectiv toată lumea râdea de noi. Nu înțelegeau de ce două fete atât de bine îmbrăcate și de drăguțe se plâng că nu au bani, nu au ce mânca, nu au unde să doarmă. Ne spuneau vreți să dormiți? Păi intrați aici în grajd cu vacile și dormiți. Eram ca la nuntă cu alaiul după noi, oameni care râdeau de noi și efectiv era să rămânem să dormim într-un cort, sau într-o școală părăsită. Am dormit și la un cămin de homeless, în următoarea zi am dormit la o familie foarte drăguță și numeroasă și acolo ne-am simțit ca acasă”

Cele două surori au lăsat deoparte rușinea și s-au apucat de cerșit, folosindu-se de farmecul lor pentru a stârni mila localnicilor:

„M-am obișnuit cu cerșitul. Oamenii chiar sunt buni și ne dau și ne cumpără. Sunt zile în care nici măcar nu cheltuim acel euro. Pur și simplu ne oprim pe stradă și cerem.”

Estera și celebra sa soră sunt optimiste în ceea ce privește finala și speră la premiul cel mare:

„Eu mă văd în finală. Nu cred că este un lucru pe care nu l-aș face. La Asia Express poți descoperi cât ești de puternic. Asia Express înseamnă adrenalină, dificultate, necunoscut, stres, un psihic foarte puternic, dar și frumusețe.”


Abonează-te pe

Citește și:

Cine este Irina Rimes. "Aveam un Matiz ruginit şi mergeam cu el la Chişinău, la munte, peste tot"

Claudia Pătrășcanu și Gabi Bădălău, împreună de ziua fiului lor. Cum au petrecut toți 4, ca o adevărată familie?

BOMBĂ! Theo Rose și Anghel Damian se despart: 'Sunt probleme multe în relație...'

Cine este ANCA UNGUREANU, mama Alexandrei Ungureanu

Cine este ADRIANA TRANDAFIR. „După foarte multă vreme am aflat că eram înfiată. Pentru mine a fost un mare șoc, pentru că nu mi-am imaginat lucrul ăsta"

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Horoscop
Sfatul zilei din 6 decembrie. O zodie are nevoie de o schimbare majoră
Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Vedete
Parteneri