Portăriţa naţionalei de handbal e sexy şi elegantă! Fanii Denisei Dedu sunt încântaţi de favorita lor: „Eşti cea mai frumoasă sportivă din România!”


Portăriţa naţionalei de handbal e sexy şi elegantă, aşa cum se poate observa pe paginile de socializare ale Denisei Dedu.

Portăriţa naţionalei de handbal e sexy şi elegantă, după cum se vede din fotografiile postate de Denisa Dedu (25 de ani) pe facebook şi instagram. În această toamnă, Denisa a făcut senzaţie în poarta lui CSM Bucureşti în primele trei partide din Liga Campionilor, două victorii şi un egal.

Portăriţa naţionalei de handbal e sexy şi elegantă. Denisa Dedu se pregăteşte pentru Campionatul Mondial 

Acum, Denisa se pregăteşte pentru Campionatul Mondial, care va avea loc în Japonia, în luna decembrie. Fanii o apreciază pe Denisa nu numai datorită valorii sportive, cât şi datorită calităţilor sale fizice. (citeşte povestea primei handbaliste românce care a recunoscut că e lesbiană)

Portăriţa naţionalei de handbal e sexy şi elegantă. Denisa Dedu are sute de admiratori

Denisa a postat fotografii de la petreceri, unde a apărut în rochii elegante şi sexy, etalând un trup de invidiat, fiind complimentată de sute de admiratori. Mulţi fani chiar i-au transmis Denisei că ar trebui să încerce şi o carieră de fotomodel. „Eşti cea mai frumoasă sportivă din România!”, au postat aceştia.


Clipul zilei pe KFETELE.RO:
DISTRIBUIE
acest articol


Lifestyle

Cutremurător! Ce a simțit Botezatu în momentul în care medicii i-au spus că are cancer! ”Nu am putut să scot nici măcar un cuvânt, am rămas cu privirea fixă într-un punct”

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...


Parteneri

Pentru tine

Din Vedete

Parteneri