Plușica de la Puterea dragostei, alături de un artist celebru: „Te vreau, mami”


Cu cine a fost surprinsă Plușica de la Puterea dragostei.


In articol:

Plușica a reușit să facă senzație la Puterea dragostei, iar după ce a ieșit din casa dragostei, aceasta și-a căutat marea dragoste și afară.

După ce s-a despărțit de iubitul său, Plușica de la Puterea dragostei nu a mai reușit să formeze o relație seriosă. Dacă în viața personală lucrurile nu merg prea bine, altfel stau lucrurile în carieră. Succesul pe care l-a avut în casa Puterea dragostei i-a deschis multe uși Ralucăi, iar acum aceasta colaborează cu mulți artiști din România.

Fosta concurentă din casa Puterea dragostei colaborează cu Edy Talent și Geo și s-a filmat alături de el, în timp ce eicântă. Așa cum și-a obișnuit fanii, Plușica a ales o ținută extrem de sexy pentru această colaborare.

 

 

Cu cine a ieșit Plușica la film după despărțirea de Culiță Sterp? Indiciu: și el a fost la ”Puterea Dragostei”

Plușica a fost la film cu Alexandru Bobicioiu. Cei doi au vrut ca prietenii să știe că sunt împreună.

Citeste si: Simina de la Puterea dragostei, prima apariție în public după ce s-a aflat că e gravidă! Cum a vrut să mascheze sarcina

Citeste si: Toţi concurenţii râd de Mariana că e prea slabă şi se îmbracă ciudat, dar uite cât de frumoasă era acum câţiva ani! Nu-ţi vine să crezi că e ea!

Citeste si: Cu cine a ieșit Plușica la film după despărțirea de Culiță Sterp? Indiciu: și el a fost la ”Puterea Dragostei”

Alex Bobicioiu a postat pe contul lui de socializare că este la film cu Raluca Marina alias Plușica. Cei doi au vizionat împreună producția ”Hustlers”, cu Jennifer Lopez în rolul unei stripteuse care tapează de bani bancheri și afaceriști din Silicon Valley. Bobicioiu nu a mai ”tag-uit” pe nimeni în afara Plușicăi, lăsând să se înțeleagă că cei doi au fost singuri la film.

Întâlnirea celor doi reprezintă o surpriză pentru fanii emisiunii, pentru că nu se știa despre ei că ar forma un cuplu. În schimb, despre Plușica s-a vorbit că ar fi fost împreună cu interpretul Culiță Sterp. Acesta tocmai s-a împăcat cu fosta soție, Carmen de la Sălciua, lăsând-o pe Marina cu buza umflată. Pe de altă parte, Culiță nu și-a ascumat niciodată o relație cu Plușica, spunând doar că e ”o prietenă foarte bună”.


Abonează-te pe

Citește și:

Simina de la Puterea dragostei, prima apariție în public după ce s-a aflat că e gravidă! Cum a vrut să mascheze sarcina

Tragedie la Casa Regală! Meghan Markle a pierdut copilul

Cu cine a ieșit Plușica la film după despărțirea de Culiță Sterp? Indiciu: și el a fost la ”Puterea Dragostei”

Toţi concurenţii râd de Mariana că e prea slabă şi se îmbracă ciudat, dar uite cât de frumoasă era acum câţiva ani! Nu-ţi vine să crezi că e ea!

Mariana de la Puterea dragostei, acuzată că nu mai este virgină: „Ți-am trimis o poză cu el...”

Clipul zilei pe KFETELE.RO

DISTRIBUIE
acest articol

Divertisment

Bianca de la Puterea dragostei, mesaj important pentru Livian: „Îi mulțumesc lui Dumnezeu...”

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Vedete
Parteneri