Anna Lesko a dezvăluit cum pregătește un desert delicios.
Anna Lesko, cunoscuta și îndrăgita artistă, activă în mediul online, împărtășește adesea rețete pentru cei dragi. De această dată, a dezvăluit cum pregătește plăcinte delicioase cu mere, dovleac și vișine, care sunt ingredientele de care are nevoie, dar și cât trebuie să stea aceasta la cuptor pentru a fi gata.
Aluat:
- 1 kg făină
- 250 ml apă caldă
- 3 linguri de ulei
- Compoziție:
- 2 kg mere
- 800 g dovleac
- 400 g vișine în suc propriu
Pe deasupra:
- 4 gălbenușuri
- 2 linguri de miere
- 100 g mix semințe
“Vă explic imediat cum am făcut această plăcintă delicioasă cu mere, vișină în propriul ei suc și dovleac. Cernem făina, 500 de g de făină, la această cantitate o să punem două linguri și jumătate de ulei și 250 de ml de apă călduță. Aș vrea să ne iasă 6.
Cum pregătește Ana Lesko plăcinta cu mere, dovleac și vișine în suc propriu
Citește și: Secretul Annei Lesko pentru cârnații de casă delicioși. “O informație valoroasă.”
Înainte de a băga plăcinta la cuptor, o unge cu miere și gălbenuș, pentru a se rumeni și a forma o crustă crocantă. Această plăcintă este realizată cu vișine în suc propriu, perfectă pentru un desert alături de întreaga familie. “Am pus un pic de miere și gălbenuș și le ungem. Avem plăcinte formate din măr, dovleac și vișină în propriul ei suc, unse cu miere și gălbenuș, iar pe final evident că o să pun niște semințe. Dăm la 180 de grade, 45 de minute. Aceasta este plăcinta mea cu dovleac, cu mere, cu vișine în propriul ei suc și pe deasupra am uns-o cu gălbenuș și miere. Am pus semințe și este delicioasă. A lăsat foarte multă zeamă, e atât de însiropată și atât de delicioasă. Trebuie neapărat să o încercați.”, a mai povestit artista.