Peste un milion de fani ai serialului “Lacrimi la Marea Neagră” au urmărit episodul de aseară, în fiecare minut al difuzării


Peste un milion de fani ai serialului “Lacrimi la Marea Neagră” au urmărit episodul de aseară, în fiecare minut al difuzării

Kanal D, locul doi, întreaga zi, pe toate categoriile de public monitorizate

Povestea de dragoste între Nefes și Tahir, dar și frământările interioare ale eroinei serialului “Lacrimi la Marea Neagră” se bucură de aprecierea publicului din întreaga țară, la fiecare difuzare pe micul ecran. Episodul difuzat aseară a clasat Kanal D pe locul doi în topul televiziunilor din România, atât în rândul populației din întreaga țară, cât și în ceea ce privește populația din mediul urban, conform datelor furnizate de Kantar Media.

Cel de-al patrulea episod al serialului fenomen “Lacrimi la Marea Neagră”, difuzat în intervalul 20:00 – 23:15, a înregistrat audiențe spectaculoase; cu 5,8% rating și 13,9% cota de piață, pe targetul Național, și 4,9% rating și 12,5% cota de piață, pe targetul All Urban, Kanal D s-a poziționat pe locul doi în topul audiențelor.

În intervalul orar mai sus menționat, o medie de peste un milion de telespectatori din întreagă țară se aflau în față micilor ecrane, pe Kanal D, în fiecare minut al difuzării serialului “Lacrimi la Marea Neagră”.

Minutul de maximă audiență, atins la 21:55, în momentul în care fanii serialului vizionau momentele pline de încărcătură emoțională între Tahir și micuțul Yigit, înainte ca băiatul și mama lui să își pregătească fuga în Rusia, a adunat în fața micilor ecrane peste 1.3 milioane de fani (1.321.000).

Programele oferite telespectatorilor de stația Kanal D, joi, 5 septembrie, au fost urmărite de sute de mii de români fiecare, dovadă stand cifrele de audiența înregistrate. Astfel, show-ul matrimonial “Puterea Dragostei”, “Știrile Kanal D”, de la ora 12.00 și 19:00, “În căutarea adevărului”, “Teo Show” și serialele turcești “Lacrimi la Marea Neagră” și “Mireasă din Istanbul” au poziționat Kanal D pe locul doi în topul televiziunilor din România, pe toate categoriile de public.

Pe întreagă durata a zilei de joi, Kanal D a înregistrat 2,3% rating și 12,7% cota de piață, pe targetul Național, 2,0% rating și 11,3% cota de piață, pe targetul All Urban, și 1,4% rating și 12,6% cota de piață, pe targetul Comercial.

Citeste si: Emil Rengle, mișcări de locking dance, pe tocuri, la „Îmi place dansul”

Citeste si: Kanal D, locul doi in preferintele romanilor, pe toate targeturile

Citeste si: Serialul “Lacrimi la Marea Neagră” urcă spectaculos în audiențe. Kanal D, locul doi pe toate categoriile monitorizate, cu episodul difuzat aseară

 

 

 

 


Citește și:

O fostă concurentă de la Puterea Dragostei, mesaj emoţionant pentru Andreea Mantea! "O mamă..."

Ce condimente se dau la carnea de pui şi la carnea de porc. Trucurile pe care orice gospodină trebuie să le ştie

Berna și Philip, întâlnire neașteptată în toiul nopții! Cei doi foști concurenți de la „Puterea Dragostei” s-au împăcat?!

Horoscop astăzi, sâmbătă 19 septembrie 2020. Săgetătorii au de rezolvat un conflict!

Bianca Comănici încă suferă după Livian?! „Am văzut imagini din pat…”

Clipul zilei pe KFETELE.RO

DISTRIBUIE
acest articol

Vedete

Andreea Tonciu, în lacrimi la "Bravo, ai stil! Celebrities!" Vedeta s-a enervat şi a plecat din emisiune!

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Lifestyle
Parteneri