Peste 500 de apartamente noi, predate la cheie sunt locuite in complexul NewTown


Situat in sectorul 3 al capitalei, la intersectia dintre B-dul Mihai Bravu si Rondul Baba Novac, pe strada Dristorului 91-95, complexul rezidential a fost proiectat cu scopul de a redefini standardele locative din Romania, oferind spre vanzare avantaje reale celor ce isi doresc sa traiasca intr-un apartament nou, cu un grad ridicat de confort, intr un cadru deosebit si sigur.

Impartit in 2 faze de constructie si finalizat integral in Aprilie 2012, NewTown Residence se face remarcat in primul rand prin dimensiuni, fiind alcatuit din 10 blocuri de 5 sau 12 etaje, cu un total de 651 de apartamente de vanzare, noi, la cheie, spatioase si confortabile.


Daca primii proprietari s-au mutat in complex in primavara anului 2009, in acest moment la NewTown Residence locuiesc deja peste 500 de familii, iar numarul lor este in continua crestere.
Numai in primele 6 luni ale acestui an au fost achizitionate 42 de apartamente incluzand apartamente cu 2, 3, 4 si 5 camere, duplex-uri si penthouse-uri- pentru a afla mai multe informatii, vizitati
NewTown.ro. Dintre acestea un procent de 60% il reprezinta apartamentele cu 2 camere. In acelasi timp, stocul de apartamente de 4 camere a fost epuizat, dar familiile numeroase pot opta in acest moment pentru  locuinte  cu 5 camere.

NewTown Residence  beneficiaza de un teren cu suprafata de peste 2 ha cu spatii verzi amenajate, spatii de depozitare ,  parcari la exterior si la subsol pentru locatari dar si parcari pentru vizitatori.Structura cladirilor este realizata din beton armat monolit si a fost proiectata pentru a rezista la cutremure de pana la gradul 8 pe scara Richter.
In plus,
complexul rezidential dispune de un adapost de protectie civila si 12 lifturi, cate 2 lifturi pe fiecare turn,  unul dintre acestea fiind adaptat transportului de mobila.Fiecare apartament dispune de centrala termica proprie si contor individual pentru toate utilitatile furnizate, iar complexul rezidential dispune de cele mai spatioase terase din Bucuresti, dispuse pe toata lungimea apartamentelor.Printre numeroasele facilitati de care se bucura locatarii complexului, mentionam supermarketul si gradinita cu afterschool, situate la parterul blocurilor.

Astfel, o data cu achizitionarea unui apartament, locatarii castiga  o viata noua si se integreaza intr–o comunitate de oameni activi, moderni, preocupati de o viata linistita si in siguranta.

Pentru mai multe detalii, stabileste o intalnire si vino sa iti alegi apartamentul care ti se potriveste! Grabeste-te, numarul apartamentelor disponibile se modifica zilnic!

NewTown Residence:
Str. Dristorului nr. 91-95,
Sect. 3, Bucuresti.
Telefon: 021 324 27 80
Mobil: 0755 599 000
www.newtown.ro


Abonează-te pe

Citește și:

NOU: Cine este NICOLETA DRAGNE, noua concurentă de la Bravo, ai stil! Celebrities!

Se anunță o despărțire ȘOC în showbiz! ”Ne certăm în fiecare zi!”

CITEȘTE: Cine este VIVIANA SPOSUB. Biografia concurentei de la Bravo, ai stil! Celebrities

24 OCTOMBRIE 2021: Horoscop zilnic duminică. O zodie se confruntă cu probleme la locul de muncă!

CITEȘTE: Cum să ai un glow up. Iată pașii pe care trebuie să îi urmezi

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Divertisment

Cine a fost eliminată la Bravo, ai stil! Celebrities - 23 octombrie 2021. Cum au arătat ţinutele din gală şi cine a luat nota minus… 1

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Shopping
Parteneri