Personalitatea unui Scorpion, explicată


Ce ar trebui să știi despre acest semn zodiacal, astfel incat sa poti sa construiesti relatii fructuoase cu Scorpionii


In articol:

Personalitatea unui Scorpion, explicată. Ce ar trebui să știi despre acest semn zodiacal, astfel incat sa poti sa construiesti relatii fructuoase cu Scorpionii si sa te bucuri de tot ce au mai bun de oferit.

Scorpion (23 octombrie- 21 noiembrie)

Scorpionul este unul dintre cele mai greșit înțelese semne ale zodiacului.

Datorită pasiunii și puterii sale incredibile, Scorpionul este adesea confundat cu un semn de foc. De fapt, Scorpionul este un semn de apă care își trage puterea din tărâmul psihic, emoțional. Asemenea altor semne de apă, Rac și Pești, Scorpionul este extrem de clarvăzător și intuitiv.

Personalitatea unui Scorpion, explicată

Personalitatea unui Scorpion, explicată

[Sursa foto: PixaBay]

Ceea ce face ca acest semn de apă să fie unic este înțepătura sa veninoasă distinctivă. La fel ca animalul lor spiritual celest, scorpionul, Scorpionii stau la pândă și lovesc atunci când se aștepta mai puțin.

Viața este un joc de șah pentru aceste semne de apă calculatoare, care complotează în mod constant câțiva pași înainte pentru a orchestra un eventual șahmat. Asta nu înseamnă că intențiile lor sunt neapărat nefaste. Scorpionii știu pur și simplu ce vor și nu se tem să muncească din greu și să facă jocul lung pentru a obține acest lucru.

Personalitatea unui Scorpion, explicată

Personalitatea unui Scorpion, explicată

[Sursa foto: PixaBay]

Ei nu-și arată niciodată cărțile și natura lor enigmatică este ceea ce îi face atât de seducatori și amăgitori.

Scorpionul este semnul cel mai strâns asociat cu sexul: partea a corpului pe care Scorpionul o guvernează este zona genitală. Sexul nu înseamnă doar plăcere pentru acești scorpioni senzuali. De asemenea, ei tânjesc apropierea fizică, iluminarea spirituală și intimitatea emoțională pe care sexul le poate oferi.

Scorpionul este condus de Pluto, planeta care guvernează atât distrugerea, cât și transformarea. Într-o zi bună, energia Scorpion este ambițioasă și atrăgătoare. Într-o zi proastă, totuși, partea întunecată a Scorpionului este alimentată de o dorință necruțătoare de control. Scorpionii înfometați de putere trebuie să-și amintească că dacă sunt controlați de ego-urile lor, riscă să se otrăvească. Acest semn este cel mai bun atunci când acea intensitate intrinsecă este aplicată la conexiunile profunde și sufletești cu prietenii și iubiții. Când își construiesc încrederea cu ceilalți, Scorpionii demonstrează empatie, profunzime și angajament de neegalat, care luminează chiar și cele mai întunecate părți ale psihicului magic al Scorpionului.

Citeste si: Personalitatea unui Pești, explicată

Citeste si: Personalitatea unui Gemeni, explicată


Abonează-te pe

Citește și:

Personalitatea unui Capricorn, explicată

Adda, surprinsă de mărturisirile făcute de fiul său. Micuțul i-a spus artistei că este bătrână. Reacția surprinzătoare a Addei

Soția lui Bordea, mărturisiri dureroase: 'Când ai prefera să mori. Când nu ai motiv să...'

Sfatul zilei din 1 februarie 2023. O zodie va avea spor la treburile gospodărești

Constipația, prevenție și tratament! Sfatul medicului!

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Cooking
Rețeta de Clătite cu miere și fulgi de migdale, cu care îți poți face dimineața mai gustoasă!
Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Horoscop
Parteneri