Personalitatea unui Capricorn, explicată


Tot ce trebuie să știi despre acest semn zodiacal, care se încadrează între 22 decembrie și 19 ianuarie.


In articol:

Personalitatea unui Capricorn, explicată. Tot ce trebuie să știi despre acest semn zodiacal, care se încadrează între 22 decembrie și 19 ianuarie.

Ultimul semn de pământ al zodiacului, Capricornii și spiritele lor unice sunt cel puțin puternice.

Există ceva care îl face pe Capricorn extrem de special. Poate este ambiția lor neînfricată? Reziliența lor nelimitată? Capacitatea lor de a continua să împingă înainte, chiar și în fața adversității provocatoare și a conflictelor dureroase? Sau, poate că este latura lor sălbatică secretă care este foarte rar descrisă în evaluările standard de personalitate, dar care bubuie în sufletul fiecărui Capricorn: nu toată lumea poate să-l vadă pe Capricorn comandând ronde de tequila, dansând pe masa.
Dar acel spirit rebel și neîmblânzit este un bun al Capricornului. Într-adevăr, în interiorul fiecărui Capricorn serios se află un răufăcător răutăcios (în tarot, Capricornul este simbolizat de cartea „diavolului”). Deși acest semn de pământ poate părea puțin conservator și reținut la început, cei mai apropiați prieteni și iubitori ai Capricornului știu că acestor capre de mare le place să petreacă.

Personalitatea unui Capricorn, explicată

Personalitatea unui Capricorn, explicată

[Sursa foto: PixaBay]

În mod interesant, se spune că Capricornii îmbătrânesc înapoi: devin din ce în ce mai tineri, optimiști și jucăuși pe măsură ce se maturizează.

Într-adevăr, în fiecare Capricorn serios se află un răufăcător răutăcios Deși acest semn de pământ poate părea puțin conservator și reținut la început, cei mai apropiați prieteni și iubitori ai Capricornului știu că acestor capre de mare le place să petreacă.

Capricornul este simbolizat de capra de mare, o creatură mitologică cu corp de capră și coadă de pește. Aceste imagini vorbesc despre abilitățile bifurcate ale Capricornului: Capricornii sunt pricepuți să navigheze atât pe tărâmul material, cât și pe cel emoțional. Ei urcă pe cei mai abrupți munți – Capricornul stăpânește genunchii, făcându-i mai ușor urcarea acestui semn – și, în același timp, își dezvoltă forța psihică. Capricornii sunt necruțători: sunt hotărâți să depășească orice le stă în cale. Au o imagine de ansamblu, obiective pe termen lung și absolut nu vor să fie blocați de detalii enervante sau informații de prisos. Cu toate acestea, din cauza concentrării lor neclintite, Capricornii pot fi uneori percepuți ca reci, lipsiți de emoții sau chiar tăioase- dar asta doar pentru că Capricornul are perspectivă. Dacă nu va conta peste cinci ani, Capricornul pur și simplu nu poate fi deranjat cu asta astăzi.

Desigur, aceasta vorbește literalmente despre conducătorul planetar al Capricornului: Saturn. Gigantul gazos inelar din sistemul nostru solar îndepărtat, Saturn este planeta asociată cu sarcini, reguli, responsabilități și – poate cel mai important – timp. Datorită lui Saturn, Capricornul este atât de incredibil de conectat la conceptul de timp. Sigur, acest lucru se poate traduce prin punctualitatea sau gestionarea calendarului Capricornilor, dar – ca să fiu sincer – este puțin mai existențial decât atât.

Capricornul recunoaște că viața este scurtă și, de asemenea, se întreabă mereu contra cronometru. Sunt atât de multe lucruri pe care Capricornul vrea să le realizeze și să le realizeze în această viață; încetinirea pur și simplu nu este o opțiune. Ca semn cardinal, Capricornul este cu adevărat motivat să înceapă proiecte noi- acest semn vine în mod constant cu idei noi! Desigur, eclipsele de soare și de lună le vor ajuta să-și propulseze ideile înainte, așa că asigurați-vă că aveți grijă și de aceste evenimente astrologice care schimbă viața, pline de destin. Este timpul să mergi și mai profund cu horoscopul tău Capricorn- hai să o facem. Pentru ce sunt cunoscuți Capricornii?Capricornii sunt cunoscuți a fi vizionari, lideri și pionieri extrem de muncitori. Capricornii sunt toți cunoscuți pentru echilibrul lor, rafinament și, desigur, talentele de neegalat.

Personalitatea unui Capricorn, explicată

Personalitatea unui Capricorn, explicată

[Sursa foto: PixaBay]

Capricornii sunt indivizi dinamici care exprimă un echilibru unic de încredere și smerenie: au un spirit întemeiat, practic, care îi face pe oameni să se simtă confortabil în prezența lor. Deși sunt foarte selectivi cu privire la cine lasă să intre în viața lor, Capricornii sunt prieteni incredibil de amabili care se mândresc cu onestitate și loialitate. Un lucru important de remarcat: Capricornii cu siguranță nu învelesc. Dacă un Capricorn nu aprobă alegerile sau comportamentul tău, cu siguranță te va anunța. Dar lucrul grozav despre Capricorn este că vă vor ajuta și să veniți cu soluții, elemente de acțiune și idei practice despre cum să vă îmbunătățiți situația. Capricornii sunt cei care fac asta, ceea ce înseamnă că ei se ocupă cu totul de a face acest lucru să se întâmple. Știi acea expresie: „Dacă vrei să faci ceva, dă-l unei persoane ocupate?” Ei bine, cu siguranță așa se rostogolește Capricornul. Chiar dacă Capricornul este până la genunchi în termene limită și crize cu mize mari, ei vor face tot posibilul să ia în considerare nevoile celor mai apropiați însoțitori.

Punctele slabe ale Capricornului

Care sunt punctele slabe ale Capricornului? Desigur, Capricornul trebuie să-și amintească că nu toată lumea își dorește, are nevoie sau își dorește același stil de viață pe care îl trăiește Capricornul. Deși Capricornul este extrem de ambițios – iar determinarea lor este, fără îndoială, extrem de inspiratoare – este important ca Capricornul să nu impună standardele lor altora. Nu este nicio problemă când Capricornul se concentrează pe propriile aspirații... dar proiectarea valorilor lor asupra celor mai apropiați prieteni și familie este o poveste total diferită.

Capricornul trebuie să-și amintească să-și țină ochii pe propria hârtie: la urma urmei, nu toată lumea vrea să urce scara direct până sus. Unii oameni vor doar să trăiască o existență calmă, relaxată și pașnică- și nu este absolut nimic rău în asta. În plus, fiecare Capricorn ar trebui să cultive cu siguranță o practică a recunoștinței.

Deoarece Capricornul are obiective atât de înalte, este dificil pentru acest semn de pământ să-și aprecieze realitatea actuală, crezând că nimic nu va fi suficient de bun până nu ajunge pe vârful muntelui. Dar călătoria este destinația și, de asemenea, găsind apreciere profundă pentru binecuvântările lor actuale, Capricornul se va simți cu siguranță și mai împlinit atunci când va atinge în sfârșit rezultatul dorit.

Pe cine ar trebui să evite Capricornul?

Capricornii se pot conecta cu toate semnele zodiacale- însă singura condiție este să nu stea în calea acestei capre de mare. Pentru că Capricornul nu are timp pentru jocuri mărunte, acest semn pune preț pe onestitate și transparență. Sincer, ei ar prefera ca cineva să fie foarte direct- da, poate chiar cam aspru- pentru că nu suportă în mod absolut plăcerea oamenilor și mângâierile ego-ului. Desigur, nu toate semnele vibrează cu spiritul serios și stoic al Capricornului: semnele de foc- Berbec, Leu și Săgetător- ar putea găsi esența severă a Capricornului un pic tern, în timp ce semnele de aer- Gemeni, Balanță și Vărsător- pot fi dezactivate de Tonul de judecată al lui Capricorn.

Deși Capricornul poate face o lucrare dinamică cu orice semn zodiacal, aceste capre de mare trebuie să-și amintească că nu orice persoană apreciază „dragostea dură”.

Care este cea mai buna potrivire pentru Capricorn?

Romantic vorbind, Capricornii caută o ancoră: acești iubiți loiali sunt foarte ocupați, așa că apreciază loialitatea, consecvența și angajamentul ferm. Semnele de pământ – Taur și Fecioară – sunt atrase de ambiția, determinarea și spiritul muncitor al Capricornului, așa că Capricornul va întări adesea conexiunile profunde cu aceste semne zodiacale similare. Semnele de apă- Rac, Scorpion și Pești- sunt, de asemenea, potrivite excelente pentru Capricorn: semnele de apă sunt sensibile, pline de compasiune și profunde din punct de vedere psihologic, așa că pot ajuta efectiv Capricornul să se conecteze cu calitățile lor intuitive. Amintiți-vă, Capricornul este reprezentat de capra de mare, așa că acest semn știe, intuitiv, să navigheze pe un teren mai emoțional.

Citeste si: Personalitatea unui rac, explicată

Citeste si: Personalitatea unui Berbec, explicată


Abonează-te pe

Citește și:

Personalitatea unei Balanțe, explicată

Adda, surprinsă de mărturisirile făcute de fiul său. Micuțul i-a spus artistei că este bătrână. Reacția surprinzătoare a Addei

Soția lui Bordea, mărturisiri dureroase: 'Când ai prefera să mori. Când nu ai motiv să...'

Sfatul zilei din 1 februarie 2023. O zodie va avea spor la treburile gospodărești

Constipația, prevenție și tratament! Sfatul medicului!

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Cooking
Rețeta de Clătite cu miere și fulgi de migdale, cu care îți poți face dimineața mai gustoasă!
Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Horoscop
Parteneri