Pepe și Raluca Pastramă, fotografie neașteptată la două luni după divorț! Ce eveniment i-a adus împreună?


Pepe și Raluca Pastramă au serbat-o pe fiica lor și s-au fotografiat împreună alături de micuță.


In articol:

Pepe și Raluca Pastramă au ales să se separe definitiv și pe data de 8 februarie, cei doi au venit în fața notarului pentru a semna actele de divorț. De dragul celor două fetițe pe care le au împreună, cei doi se întâlnesc destul de des și se fotografiază împreună, pentru ca micuțele să nu simtă faptul că părinții lor nu mai sunt împreună.

De curând, Pepe și Raluca Pastramă au aniversat-o pe fiica lor cea mică, Rosa, organizând o petrecere cu vedetele ei favorite. Cei doi s-au comportat normal și la prima vedere, ai fi crezut că formează cel mai fericit cuplu.

„Stăm împreună la aceeași masă o dată sau de două ori pe săptămână, ca doi oameni civilizați și atât”, declara Pepe în urmă cu puțin timp despre relația pe care o are în prezent cu Raluca Pastramă.

Pepe și Raluca Pastramă, fotografie neașteptată la două luni după divorț

Citeste si: Pepe și Raluka s-au "apropiat", în văzul tuturor: „Bine, iubire"

Pepe vinde salonul de înfrumusețare pe care îl deține după divorțul de Raluca Pastramă

Pepe s-a hotărât să vândă salonul de înfrumusețare al cărui proprietar este, însă nu a primit încă nicio ofertă palpabilă. Artistul susține că l-ar vinde și mâine, dacă ar veni un cumpărător cu banii jos.

„Nu l-am mai vândut încă, dacă vine mâine cineva cu banii jos, îl dau din prima. Până acum am avut mulți clienți care au venit și mi-au promis multe, că îmi dau banii, ba că îmi dau un teren, ba că îmi dau o mașină, însă nu s-a concretizat nimic. Așa, pe vorbe, eu nu dau afacerea”, a declarat Pepe pentru Impact.ro.

Pepe și Raluca Pastramă, fotografie neașteptată la două luni după divorț

Citeste si: Pepe și Raluca Pastramă mai dau o șansă relației lor?! Ce s-a întâmplat recent cu cei doi părinți?

„Salonul a fost închiriat timp de nouă luni, contractul inițial a fost pe trei ani, însă, din cauza pandemiei, lucrurile nu au mai mers. Este o afacere pe care îmi doresc să o vând, dacă nu o vând am să o închiriez, că îmi convine și așa.

 Până acum am avut mulți clienți care au venit și mi-au promis multe, că îmi dau banii, ba că îmi dau un teren, ba că îmi dau o mașină, însă nu s-a concretizat nimic”, a adăugat artistul.


Abonează-te pe

Citește și:

CITEȘTE despre POSTUL INTERMITENT. Vedete care au slăbit și metodele exacte folosite de ele

Smiley și Gina s-au CĂSĂTORIT în secret!? O poză ”scăpată” pe internet i-ar fi dat de gol

TOTUL despre numarul destinului 2021 | cifra destinului in numerologie 2021 | calcul

TOTUL despre masca pentru păr cu ou

Totul despre cine este Gabriela Prisacariu, iubita lui Dani Oțil | înălțime și greutate, vârstă, zodie și cum arăta când a participat la „Supermodels by Catalin Botezatu”

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Beauty

Machiajul simplu, sfaturi practice și trucuri

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Vedete
Parteneri