Pepe, reacţie neaşteptată după ce a primit un mesaj de la Oana Zăvoranu! "Amintiri frumoase"


Pepe, reacţie neaşteptată după ce a primit un mesaj de la Oana Zăvoranu! Actriţa i-a scris fostului ei soţ de Crăciun.


In articol:

Oana Zăvoranu a făcut primul pas spre o împăcare oficială între ea şi fostul soţ, după îndelungi "războaie" intens mediatizate.

Actriţa i-a dat lui Pepe un mesaj de împăcare, iar reacţia artistului a fost una întârziată, dar extrem de neaşteptată.

Deşi acum fiecare are familia lui, iar despre o împăcare amoroasă nici nu se pune problema, Oana a vrut ca lucrurile între ea şi bărbatul cu care s-a iubit timp de şapte ani să fie clare, iar pacea dintre ei să fie oficială.

Citeste si: Oana Zăvoranu și Mihai Mitoșeru au recunoscut că au avut o relație: „M-am combinat cu Pepe ca să îl oftic pe Mihai”. Motivul pentru care nu au rezistat împreună

Aşa se face că, înainte de intrarea în anul 2020, vedeta şi-a luat inima în dinţi şi i-a dat un sms solistului. Răspunsul fostului soţ nu a venit însă nici până acum, dar acesta i-a spus unui apropiat că nu vrea să discute cu prima lui nevastă.

Pepe, reacţie neaşteptată după ce a primit un mesaj de la Oana Zăvoranu! "Reprezintă trecutul şi nu vede rostul unei împăcări oficiale cu ea"

" Pepe nu mai are resentimente faţă de Oana, dar nici nu îşi mai doreşte să interacţioneze cu ea. El nu se mai gândeşte la ea, are familia lui, şi nu vrea să intre în vreo discuţie care să afecteze ulterior liniştea soţiei, a părinţilor şi a copiilor lui. Pepe spune că are multe amintiri frumoase cu Oana, dar că ea reprezintă trecutul şi nu vede rostul unei împăcări oficiale cu ea", a spus amicul artistului.

Oana a povestit, recent, la un post tv, că i-a dat un mesaj amical fostului ei soţ.

Citeste si: Oana Zavoranu, reacţie HALUCINANTĂ după ce soţul ei a fost prins de paparazzi cu o femeie extrem de sexy! "Nu mai are voie"

" A reușit omul Oana să facă pace de Crăciun cu ea. A mai reușit să facă pace cu cineva. I-am dat lui Pepe mesaj de Crăciun, fix prietenesc. Este un mesaj care nu trebuie să trezească sub nicio formă speculații. Nu este un mesaj dat ca să strice familia lui. Îi doresc din tot sufletul să-i fie bine, să știe el că eu am închis ce aveam", a declarat atunci Oana Zăvoranu.


Abonează-te pe

Citește și:

Oana Zăvoranu, transformare șocantă! Uite cum arată blondă, cu părul scurt și cu breton!

Unde a dispărut iubita lui Reghecampf! Antrenorul a fost surprins singur

Oana Zăvoranu, despre moartea lui Răzvan Ciobanu: ”Era un om cu probleme emoționale”

Dezvaluiri uluitoare ale Oanei Zavoranu! Ce face vedeta pentru a arata perfect desi a depasit 40 de ani

Despre funcționalitatea foliei pentru solarii dintr-un material agrotextil foarte rezistent

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Horoscop

CITEȘTE: Ce zodie sunt în zodiacul chinezesc? Lista cu semnele și anii care le corespund

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Vedete
Parteneri