Oana Zavoranu, reacţie HALUCINANTĂ după ce soţul ei a fost prins de paparazzi cu o femeie extrem de sexy! "Nu mai are voie"


Oana Zăvoranu, reacţie după ce soţul ei a fost prins cu altă femeie! Uite ce a spus!

Oana Zavoranu şi Alex Ashraf formează unul dintre cele mai îndrăgite cupluri din showbiz. Cei doi par făcuţi unul pentru celălalt, tânărul sprijinind-o mereu pe actriţă în momentele grele şi acceptând să stea în umbra acesteia.

Ei bine chiar dacă relaţia dintre cei doi părea perfectă, paparazzii unui tabloid l-au surprins pe Alex, în urmă cu câteva zile, pe terasa unei benzinării, în timp ce mângâia, tacticos, pe picior, o femeie extrem de sexy care merge cu el la sala de fitness.

Citeste si: Oana Zăvoranu, transformare șocantă! Uite cum arată blondă, cu părul scurt și cu breton!

Oana Zăvoranu, reacţie după ce soţul ei a fost prins cu altă femeie! "Pai unde trăim, în padure?"

Fotografii i-au "filat" minute bune pe cei doi şi trebuie să spunem că mâna pe picior nu a fost singurul gest suspect al protagonistului nostru vizavi de domnişoara cu pricina. Oana Zăvoranu are însă încredere totală în partenerul ei despre care spune că poate să aibă oricâte amice îşi doreşte.

Ce nebunie? Nu mai are voie Alex să bea o cafea cu o amică de la sală? Pai unde trăim, în padure? Și eu am amici bărbați cu care ies la cafele. Asta înseamnă ce? Că ne înșelăm? Nu terminați odată cu prostiile?”, a declarat Oana Zăvoranu pentru VIVA!.

Citeste si: Oana Zăvoranu, despre moartea lui Răzvan Ciobanu: ”Era un om cu probleme emoționale”


Clipul zilei pe KFETELE.RO:
DISTRIBUIE
acest articol


Vedete

Gabriela Cristea, mesaj impresionant în urmă cu câteva momente: „O malformație congenitală...”

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...


Parteneri

Pentru tine

Din Vedete

Parteneri