„Pentru toți cei care vor sa își ia rămas bun de la iubitul meu soț, ne veți găsi la capela.” Soția lui Răzvan Gorcinski a transmis un mesaj trist, cu puțin timp înainte ca artistul să fie înmormântat

„Pentru toți cei care vor sa își ia rămas bun de la iubitul meu soț, ne veți găsi la capela.” Soția lui Răzvan Gorcinski a transmis un mesaj trist, cu puțin timp înainte ca artistul să fie înmormântat
„Pentru toți cei care vor sa își ia rămas bun de la iubitul meu soț, ne veți găsi la capela.” Soția lui Răzvan Gorcinski a transmis un mesaj trist, cu puțin timp înainte ca artistul să fie înmormântat

Răzvan Gorcinski, fostul toboșar al trupei Proconsul, s-a stins tragic la vârsta de doar 42 de ani în urmă cu două zile. Impresară sa de altădată a dezvăluit că cu o săptămână înainte de deces, el a resimțit dureri, dar totuși a reușit să susțină un spectacol.

A doua zi, însă, a fost transportat de urgență la spital, deoarece dezvoltase septicemie. Soția sa a anunțat data înmormântării, marcând astfel sfârșitul tragic al celui pe care l-a iubit.

Citește și: Doliu în lumea muzicii! Răzvan Gorcinski s-a stins din viață

Răzvan Gorcinski va fi condus pe ultimul drum

Vestea tristă a trecerii în neființă a lui Răzvan Gorcinski a fost adusă publicului de către foștii săi colegi din trupa Proconsul, care au fost profund afectați de această pierdere tragică.

Răzvan, fostul talentat toboșar al formației, a fost învins de neputința vieții în timp ce se afla în grija Spitalului din Suceava, unde fusese internat de urgență din cauza unei septicemii, o afecțiune gravă care a avut consecințe devastatoare asupra stării sale de sănătate.

În ciuda tuturor eforturilor depuse de personalul medical pentru a-l salva, septicemia a demonstrat că poate fi o boală nemiloasă și imprevizibilă, lăsând o lecție tragică despre fragilitatea vieții umane.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Soția lui Răzvan Gorcinski a transmis un mesaj trist, cu puțin timp înainte ca artistul să fie înmormântat

Într-un mesaj plin de durere și întristare, Mădălina Gorcinski, soția devotată a artistului Răzvan Gorcinski, a făcut public anunțul cutremurător privind data și locul înmormântării partenerului său de viață.

Cu o tristețe copleșitoare în suflet, ea a comunicat că slujba de înmormântare va avea loc marți, pe data de 5 septembrie, oferindu-le prietenilor, familiei și fanilor o ocazie de a-și lua rămas bun de la Răzvan.

„Se întoarce Gorcinski Răzvan acasă! Pentru toți cei care vor sa își ia rămas bun de la iubitul meu soț, ne veți găsi la capela Cimitirului Ghencea Civil începând de mâine, DUMINICĂ, ora 12.

Înmormântarea va avea loc în data de 05.09.2023, MARȚI, ora 13:00 la Cimitirul Ghencea 2.”,
a fost mesajul emoționant al soției regretatului artist.

La vârsta de numai 42 de ani, Răzvan Gorcinski, fostul talentat toboșar al celebrei trupe Proconsul, s-a stins din viață într-un mod neașteptat și tragic. Povestea tragică a acestei pierderi cutremurătoare a început cu dureri de stomac care l-au chinuit în zilele dinaintea ultimului său concert.

„Din păcate, Răzvan, prietenul și fratele nostru, nu mai este printre noi. Din fericire, e într-un loc mai bun, unde se poate odihni după anii de călătorii și miile de concerte. Dumnezeu să te odihnească Răzvan, să mângâie și să întărească familia!”, este mesajul postat de trupă pe Facebook.

Citește și: Se scurtează vacanța de vară a copiilor! S-a anunțat structura anului școlar 2024-2025- kanald.ro

Citește și: Ireal ce i-a făcut criminalul Marinei Gavril după mai multe lovituri de cuțit- stirilekanald.ro

Citește și: „Am avut luna trecută foarte multe cliente. Am lucrat câte 10/12 ore pe zi. Câștig foarte bine.” Ce sumă a câștigat Dana Roba în luna august, după ce a revenit la muncă

 

 Citește și:

7 pași pentru a obține un bronz frumos și sănătos

Cum se simte Mihai Albu, la două luni jumate după cumplitul diagnostic. „E o analiză care trebuie repetată la fiecare trei luni.”

Vedetele din România au arătat TOT la plajă! Cele mai frumoase femei au pus pe jar fanii cu formele lor

Imagini tulburătoare cu trupul neînsuflețit al lui Andrei Versace: zăcea într-o baltă de sânge de zile bune

Reprezentanţii supermarketului reacţionează după gestul Sânzianei Negru: "Am aflat cu tristeţe. Vom analiza şi reevalua colaborarea cu ea"

Ce spune Cristina Șișcanu despre persoanele care trăiesc pentru validarea celor din jur. „Gura lumii nu mai contează absolut deloc.”

În această seară, de la ora 22:30, în serialul “Vinovați de iubire”, Han, în fața unei situații tulburătoare

Calvarul de nedescris prin care a trecut doctorița Marina, înainte să fie găsită moartă în cabinet!


Cookies