„Pentru că eu n-am înțeles niciodată de ce.” Ce mesaj a postat Oana Roman pe rețelele de socializare. Vedeta a avut parte de o realizare

„Pentru că eu n-am înțeles niciodată de ce.” Ce mesaj a postat Oana Roman pe rețelele de socializare. Vedeta a avut parte de o realizare
„Pentru că eu n-am înțeles niciodată de ce.” Ce mesaj a postat Oana Roman pe rețelele de socializare. Vedeta a avut parte de o realizare

Fără îndoială, Oana Roman este una dintre cele mai emblematice și iubite personalități publice din România.

De-a lungul anilor, ea a reușit să-și clădească o carieră remarcabilă și să-și câștige un loc important în industria showbizului.

Ceea ce a deosebit-o întotdeauna pe Oana de alte persoane este deschiderea și sinceritatea ei față de public, aceasta fiind o trăsătură definitorie a personalității sale.

Acest lucru a fost și rămâne motivul principal pentru care a reușit să atragă o mare bază de fani, care o susțin necondiționat.

Oana Roman spune adevărul de fiecare dat când are ocazia și nu se sfiește. În ceea ce privește viața ei personală, mereu a decis să vorbească sincer cu cei care o urmăresc și îi apreciază activitatea zilnică.

Citește și: „Splendid! Să fiți fericiți și sănătoși!” Ana Odagiu a publicat imagini spectaculoase din ziua cea mare. Actrița și Conrad Mericoffer s-au căsătorit religios

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Oana Roman a avut un alt moment de sinceritate în mediul online

Este cunoscut de către publicul larg că Oana Roman se bucură de o mare iubire și apreciere din partea multor români, iar această afecțiune se datorează în primul rând faptului că, de-a lungul anilor, ea a demonstrat o sinceritate și o empatie deosebită față de cei care o susțin.

De la începutul carierei sale, Oana Roman a ales să se exprime fără rezerve cu privire la viața ei personală, chiar și în momentele dificile prin care a trecut.

Ce mesaj a postat Oana Roman pe rețelele de socializare

Vedeta a optat să nu ascundă detalii din viața sa, oferindu-le fanilor săi o imagine autentică  a propriei experiențe.

Acest lucru a creat o legătură specială între ea și publicul ei, care a simțit că este într-adevăr parte din viața și povestea ei

Oana Roman a dezvăluit într-o discuție recentă că a avut parte de o realizare profundă legată de motivul real al puterii ei interioare.

Citește și: Se scurtează vacanța de vară a copiilor! S-a anunțat structura anului școlar 2024-2025- kanald.ro

Citește și: Ireal ce i-a făcut criminalul Marinei Gavril după mai multe lovituri de cuțit- stirilekanald.ro

Mai exact, ea a ajuns la convingerea că, în decursul timpului, a reușit să înfrunte cu succes fiecare obstacol și să devină o persoană independentă.

„Știi ce îi ziceam astăzi unui prieten? Că eu am realizat la 40 și ceva de ani de ce sunt puternică. Pentru că eu n-am înțeles niciodată de ce. Și stând eu și gândindu-mă foarte serios așa… De ce reușesc totuși să duc atât de mult și să o iau tot timpul de la zero, dacă e nevoie, și să nu mă dărâme nimic.

Nu mai mult ca alții, să ne înțelegem, nu mă plâng, că ații o duc mult mai mult ca mine, dar mult totuși. Și mi-am dat seama că mi-am croit viața în așa fel încât sunt complet independentă. Complet neșantajabilă, pentru că n-am făcut niciodată în viața asta ceva de care să-mi fie rușine. N-am șef și nu depind de nimeni și faptul că pot trăi în această libertate aproape absolută, chestia asta îmi dă o putere inimaginabilă.
Pentru că am curaj să zic, să fac, să merg, pentru că știu că nimeni nu mă poate opri pentru că nu există niciun motiv.”, a
mărturisit Oana Roman pentru Ciao.ro.

Citește și: „Femeile cred că este foarte ok să-și sacrifice existența și că bărbații nu trebuie să facă altceva decât să muncească.” Ce a postat Oana Roman pe rețelele de socializare, după ce a observat că Marius Elisei nu este implicat în creșterea IsabeleiCitește și:

Sindromul de vezică dureroasă: cauze, simptome, tratament

„Nu vreți să știți câte drumuri am făcut astăzi. Să sperăm că va fi bine, mi-a fost foarte greu să o văd astăzi așa.” Care este starea de sănătate a Mioarei Roman

Vedetele din România au arătat TOT la plajă! Cele mai frumoase femei au pus pe jar fanii cu formele lor

Imagini tulburătoare cu trupul neînsuflețit al lui Andrei Versace: zăcea într-o baltă de sânge de zile bune

VIDEO. Gestul controversat făcut de Sânziana Negru la Electric Castle 2024 Sper sa fie trasă la răspundere pentru acest comportament

Cum l-a cunoscut Elena Merișoreanu pe soțul cu care este de peste cinci decenii. “Era vară, iar toamna am vorbit că ne vom căsători.”

În această seară, de la ora 22:30, în serialul “Vinovați de iubire”, Han, în fața unei situații tulburătoare

Calvarul de nedescris prin care a trecut doctorița Marina, înainte să fie găsită moartă în cabinet!


Cookies