„Pe vremea în care eu eram tânără.” Vlăduța Lupău a povestit ce sacrificii face pentru fiul său

„Pe vremea în care eu eram tânără.” Vlăduța Lupău a povestit ce sacrificii face pentru fiul său

Fericirea Vlăduței Lupău a atins cote maxime, odată cu venirea pe lume a copilului ei, iar fiul său, Iair, ocupă un loc central în viața sa.

Această bucurie a determinat-o pe artistă să facă schimbări semnificative în viața sa pentru a se adapta noilor responsabilități și priorități pe care le implică creșterea unui copil. Chiar și așa, artistei nu îi este deloc ușor să stea departe de fiul ei și face tot posibilul pentru a ajunge mai repede la el.

Vlăduța Lupău este îndrăgită și apreciată de multe persoane din întreaga țară, ceea ce o face să se simtă recunoscătoare. Datorită talentului său, artista este solicitată să cânte la numeroase evenimente speciale.

Citește și: „M-am uitat într-un laptop și după asta a trebuit să fac trei ani de terapie”. Lili Sandu, dezvăluiri neașteptate despre foștii parteneri

 Vlăduța Lupău a povestit ce sacrificii face pentru fiul său

Vlăduța Lupău a povestit ce sacrificii face pentru fiul său

[Sursa foto: Facebook]

Vlăduța Lupău a povestit ce sacrificii face pentru fiul său

Recent, Vlăduța Lupău și soțul ei, Adi Rus, au participat la un botez în Timișoara. Cu toate că petrecerea s-a prelungit până târziu în noapte, cei doi au decis să se întoarcă în Cluj, deoarece acolo era fiul lor. Prioritatea lor a fost să fie alături de micuțul lor în confortul casei lor.

Citește și: Marcela Fota a venit însoțită de el la un eveniment, iar toate privirile au fost ațintite asupra lor- wowbiz.ro

Citește și: Vlad Gherman și Oana Moșneagu se pregătesc de nuntă. Când au decis să facă marele eveniment- radioimpuls.ro

Micuțul este cel mai important pentru cei doi îndrăgostiți și le este destul de greu să stea departe de el.

Din acest motiv, atunci când participă la vreun eveniment, artista se întoarce mereu acasă la fiul său.

„Pe vremea în care eu eram tânără, îmi plăcea să rămân peste noapte în orice oraș aveam de cântat sau de petrecut. Acum, de la o vârstă, când te așteaptă dulceața acasă, plec din orice colț al țării, nu contează câte ore, dar dimineața, noaptea, nu știu, la orice oră, să ajung acasă la piticania mea.

Așa că, am plecat, ne-am distrat, a fost frumos la botez, îi felicit pentru botezul frumos și am plecat”, a mărturisit Vlăduța Lupău, în mediul online.

 Vlăduța Lupău a povestit ce sacrificii face pentru fiul său

Vlăduța Lupău a povestit ce sacrificii face pentru fiul său

[Sursa foto: Facebook]

 Vlăduța Lupău dă dovadă de mult profesionalism

Recent, Vlăduța a dezvăluit în mediul online că acordă o atenție deosebită concertelor sale și există câteva aspecte la care ține foarte mult. Cântăreața a subliniat că este extrem de strictă în privința punctualității și nu acceptă să întârzie nici măcar cinci minute.

Citește și: “Ea s-a chinuit și mi-a salvat viața“ Helmut Duckadam a fost la un pas de moarte! Legenda fotbalului românesc a povestit momentul în care și-a revenit din comă- kanald.ro

Citește și: VIDEO- Teme inteligente cu muncă puțină. Inteligența artificală, folosită adesea de elevi sau studenți- stirilekanald.ro

„Toată noaptea nu am dormit, asta așa ca o paranteză aici, pe Instagram, pentru că tot am auzit că este ambuteiaj pe Valea Oltului, iar eu, la noapte, trebuie să ajung la Vâlcea și toată noaptea am visat că am intrat într-un tunel, a fost o coadă mare, mare, și n-am mai terminat, și n-am mai ajuns, și n-am mai ieșit din coada aia. Ca să înțelegeți, eu sunt un om punctual și cine mă cunoaște nu mă poate contrazice”, a povestit Vlăduța Lupău.

 Vlăduța Lupău a povestit ce sacrificii face pentru fiul său

Vlăduța Lupău a povestit ce sacrificii face pentru fiul său

[Sursa foto: Facebook]

Citește și: „Da, dacă vă vine să credeți.” Vlăduța Lupău, despre bărbatul care i-a oferit inelul, înaintea lui Adi RusCitește și:

„Noul membru al familiei.” Vlăduța Lupău are un nou membru în familie. Despre cine este vorba

„Sper să am un tratament nou”. Vlăduța Lupău se confruntă cu probleme de sănătate

ego.ro Ce trebuie să faci dacă friptura a ieșit prea tare. Trucul de mare ajutor pentru orice gospodină

wowbiz.ro Ce a putut să spună Marcel Pavel despre soția lui Ștefan Bănică Jr. Nimeni nu se aștepta

radioimpuls.ro Informații tulburătoare în cazul sfârșitului tragic al Laurei Roșca. Psihologii criminaliști consideră că DJ Lalla și-a regizat "ieșirea din scenă" în maniera artistică în care trăia: "Era forma ei de a-și manifesta revolta"

kanald2.ro Câți ani are, de fapt, iubita lui Marius Elisei! Inițial a spus că e cu 10 ani mai mare: „Am făcut o greșeală”

kanald.ro Laurențiu, decizie fără precedent în Casa iubirii! Tânărul își va îndrepta atenția către o altă fată! „Am văzut în tine în ultimele zile o sensibilitate aparte!” Aflați cum va reacționa Lorena, marți, 3 octombrie, de la 10:00 și 16:30

stirilekanald.ro EXCLUSIV: Cine este Bogdan Macra, supranumit ”capul mafiei gunoaielor”? Firma din Oradea pe care o conduce, cel mai mare jucător pe piața deșeurilor din vestul țării


Parteneri
Cookies