Paula Seling, mărturisiri sincere după divorțul de soțul ei. “Am decis să mă retrag o vreme…”


Paula Seling a făcut noi declarații despre cel mai dificil moment al carierei sale de artist. Iată ce mărturisiri a făcut cântăreața!


In articol:

Paula Seling este o celebră cântăreață care a reușit de-a lungul anilor să impresioneze și să încânte oamenii prin felul de a fi și prin talentul său desăvârșit. Artista a demonstrat de fiecare dată că timbrul vocal și urechea muzicală sunt punctele ei forte, dovada stând în numeroasele piese pe care admiratorii le apreciază din toate colțurile țării, chiar și de peste hotare.

Paula Seling, despre greutățile prin care un artist trece

Drumul către succes nu a fost ușor pentru nimeni, însă Paula a învățat pe propria piele că faima vine cu anumite greutăți. Ea a făcut mărturisiri despre greutățile din lumea artistică în cadrul unui interviu avut la scurt timp după ce s-a aflat că ea și soțul ei au divorțat în secret. Deși în urmă cu ceva timp a ales să ia o pauză de la cariera muzicală, dorul de muzică a readus-o din nou pe scenă.

Citeste si: „S-a întâmplat în urmă cu un an și jumătate.” Cristina Joia a divorțat în secret

Paula Seling, mărturisiri sincere după divorțul de soțul ei

[Sursa foto: Instagram]

Citeste si: Paula Seling a oferit prima reacție în urma divorțului de Radu Bucura

,,Cel mai greu moment a fost atunci când am descoperit că lumea artistică este foarte dură, că există tabloide și fake news-uri și că ajungi să nu mai poți să îți protejezi viața privată pentru că, în viziunea unora, persoanele publice nu își mai aparțin. Am decis să mă retrag o vreme, să îmi văd de studii. Dorul de muzică, de scenă, m-a făcut să revin după o muncă intensă cu mine însămi în urma căreia am învățat să nu mă mai atingă răutatea”, a declarat vedeta pentru Viva.ro.
Deși Paula Seling este o fire timidă, atunci când urcă pe scenă este un artist de excepție, care cântă din suflet și care știe întotdeauna să transmită multe emoții prin cântecele sale. În fiecare piesă scrisă sau interpretată a pus o parte din ea, publicul reușind să simtă acest lucru ori de câte ori o aude. Mai mult decât atât, artista a declarat că are o sensibilitate aparte pentru oamenii care sunt în suferință, și față de care nu va putea rămâne indiferentă. Pe lângă pasiunea pentru muzică, cântăreața iubește viața și, de asemenea, pe toți oamenii pe care i-a cunoscut de-a lungul anilor.

Citeste si: Paula Seling, despre momentele tensionate prin care a trecut. „Munca de peste 11 ani părea pierdută”

Paula Seling, mărturisiri sincere după divorțul de soțul ei

[Sursa foto: Instagram]

Citeste si: Divorţul momentului! Paula Seling a divorţat după 17 ani de căsnicie! Managerul artistei: „Da, este adevărat”

„Cred că tot ceea ce au nevoie să știe se află prin cântecele pe care le-am scris de-a lungul timpului. „Sunt doar o fată cu un pian, „Vreau să mă întorc acasă, „Nu privi în jos, „Promit, „Ridică-te, „Tu nu vezi șamd… În toate piesele scrise am pus câte un strop din mine și din felul meu de a fi. Se simte, probabil, dorința de a trăi prin muzică, de a dărui prin versuri și prin energia muzicii pe care o cânt, se simt implicarea și trăirea. În rest, sunt o fată care s-a tratat de timiditate prin scenă, ambițioasă, poate încăpățânată uneori. Iubesc viața și oamenii și îmi doresc să fac bine cât mai mult. De aceea, nu rămân indiferentă la suferință și fac tot posibilul să ajut când pot”, a declarat Paula Seling.

Citeste si: Paula Seling, mai frumoasă ca niciodată! A reuşit să fie sexy îmbrăcată mai mult decât decent!

Paula Seling, mărturisiri sincere după divorțul de soțul ei

[Sursa foto: Instagram]

Citeste si: Cine este Cătălin Rizea, soțul Addei. „Nu mă gândeam niciodată că o să fim împreună!”


Abonează-te pe

Citește și:

Paula Seling a oferit prima reacție în urma divorțului de Radu Bucura

Crăciunița, floare de Sărbătoare: Tot ce trebuie să știi despre această plantă

BOMBĂ! Theo Rose și Anghel Damian se despart: 'Sunt probleme multe în relație...'

Paula Seling, despre momentele tensionate prin care a trecut. „Munca de peste 11 ani părea pierdută”

,,Mi-e foarte greu să vorbesc”. Paula Seling, despre motivul pentru care nu a avut un copil până la vârsta de 43 de ani

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Vedete
“Să te ierte cel de Sus, pentru cât rău ai adus.” Frații Dolănescu, din nou într-un scandal monstru. De la ce a pornit totul
Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Vedete
Parteneri