Paula Chirilă a scăpat ”porumbelul” în direct, la TV! Ce va face de Crăciun


Paula Chirilă a surprins pe toată lumea atunci când a recunoscut că a divorţat, iar mărturisirile făcute de vedetă nu se opresc aici, întrucât ea a dezvăluit că va petrece Crăciunul alături de Marius Aciu.

 

După ce au divorţat, Paula Chirilă şi Marius Aciu au rămas în relaţii bune de dragul fiicei lor, Carla, motiv pentru care de Crăciun vor fi împreună, scrie WOWbiz.ro

 

"Nu ne-am certat. Am zis că nu mai vorbesc despre asta. Nu a fost nimic tradiţional, cu bătăi.... A fost o discuţie normală, exact cum vorbesc acum. S-a aşternut vremea, mai mulţi factori. Nu am fost supăraţi unul pe celălalt, nimic. Noi ne înţelegem bine acum. Port o amintire foarte frumoasă. Au fost 12 ani cu bune şi cu rele", a spus Paula Chirilă.

 

Mai mult de atât, ea a recunoscut că va găti friptura preferată a fostului soţ:  "Vom fi împreună de sărbători. De Crăciun vine, vine Moşul, fac friptura aia bună care îi place lui. N-aş vrea să escaladăm subiectul cu Carla, am discutat cu ea, dar încă nu am adâncit foarte mult subiectul. Nu înţelege ea anumiţi termeni. Mama a stat tot timpul cu Carla. E greu, cumva mi-e greu, mă simt şi vinovată", a mai spus Paula Chirilă. 


Clipul zilei pe KANALD.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Divertisment

Burak Serdar Sanal, alias Pilot, din “Dragoste si secrete”, cu pasi repezi spre culmile succesului

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Lifestyle
Parteneri