Paul de la Puterea Dragostei va deveni tătic pentru prima oară: "Ești tot ce mi-am dorit..."


Paul de la Puterea Dragostei și-a întâlnit iubirea vieții și în curând va deveni tătic pentru prima oară. Iubita lui este însărcinată în 8 săptămâni!


In articol:

Paul de la Puterea Dragostei a intrat în competiție cu scopul de a-și găsi aleasa inimii, însă lucrurile nu au mers așa cum fostul concurent și le-a plănuit. Se pare că bărbatul este într-o relație cu femeia perfectă, iar în curând va deveni și tătic.

Paul de la Puterea Dragostei va deveni tătic pentru prima oară

Paul de la Puterea Dragostei își arată iubirea față de femeia cu care este atât de fericit și nu se sfiește să recunoască faptul că va deveni și tătic pentru prima oară.

Citeste si: Bătaie între Cazi și Cristian Marinescu de la Puterea Dragostei! "Tu ai spus că părinții tăi te-au lăsat la mănăstire!"

Deș i a intrat în competiția de la Kanal D pentru a-și găsi o parteneră ideală, aceasta îl aștepta chiar în afara emisiunii.

paul tatic
Paul de la Puterea Dragostei și-a anunțat fanii de pe rețelele de socializare că va deveni tătic pentru prima oară[Sursa foto: WOWbiz.ro]

Fostul concurent de la Puterea Dragostei și-a anunțat fanii de pe rețelele sociale că va deveni tătic, dar nu oricum, ci într-un mod cu totul special:

„Și astăzi am început cea de-a 2-a pagina împreuna.

Ești tot ce mi-am dorit vreodată și îți mulțumesc pentru ca îmi dăruiești un copilaș.

Citeste si: Scandal de proporții între Andrei Luca și Lucian, noii concurenți de la Puterea Dragostei

Îți mulțumesc ca te sacrifici tu ca femeie și îmi porți copilașul in pântece. O sa devin tata și tu o sa devii o mama cu educația pe care și-ar dori-o orice bărbat, o femeie puternica, diplomata și un suflet cu o inima foarte mare.  Te iubesc!”, a spus Paul, fost concurent la Puterea Dragostei.

Paul de la Puterea Dragostei recunoaște că este cel mai fericit bărbat din lume acum că a aflat de bebelușul care va veni pe lume în curând. 

paul puterea dragostei anunt
Paul de la Puterea Dragostei și-a găsit fericirea în afara competiției de la Kanal D[Sursa foto: WOWbiz.ro]

Cu toate că lucrurile au luat și o întorsătură mai puțină plăcută în viața lui Paul, acum momentele de fericire continuă să se adune, iar bărbatul le trăiește pe toate la intensitate maximă.

„Azi, 19 decembre, o zi blestemată, o zi în care s-a stins una dintre persoanele dragi mie. Și aceasta fiind tatăl meu...Tatăl meu natural, sânge din sângele meu s-a stins astăzi! Într-o oribilă zi! Într-o săptămână oribilă cu probleme! În luna de Crăciun! Înainte cu câteva zile de Crăciun! De unde a provenit acest chin înainte de Crăciun? A cui să fie vina? Totodată eu tot cred în Dumnezeu și îl iubesc pe Dumnezeul meu pentru că știu că acolo sus o să fii bine și îngerii domnului o să fie lângă tine și o să aibă grijă de tine! Și o să vezi că o să te fac mândru!", a scris Paul după ce și-a pierdut tatăl chiar înainte de Crăciun.


Abonează-te pe

Citește și:

Thalida de la Chefi la Cuțite l-a cucerit pe Scărlătescu! „I-am lăsat amintire o inimă în farfurie...”

Adda, surprinsă de mărturisirile făcute de fiul său. Micuțul i-a spus artistei că este bătrână. Reacția surprinzătoare a Addei

BOMBĂ! Theo Rose și Anghel Damian se despart: 'Sunt probleme multe în relație...'

Mariana a plâns în hohote! Cristian Comanici vrea să părăsească emisiunea Puterea Dragostei!

Mariana a părăsit platoul emisiunii Puterea Dragostei, după o răfuială cu Alex! “Nu ai zis tu că vrei un bărbat care să te ia mai tare?!”

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Video
Cine este Damian Drăghici. „Băutura pentru mine era un instrument prin care puteam să devin foarte dezinvolt”
Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Divertisment
Parteneri