Mariana a plâns în hohote! Cristian Comanici vrea să părăsească emisiunea Puterea Dragostei!


Puterea Dragostei 28 februarie - Durere în suflet pentru Cristian Comanici! Rareș i-a spus "sare pe rană"!


In articol:

Emisiune Puterea Dragostei a dat emoții fanilor pentru o situație limită în care au fost puși Cristian Comanici și Mariana. Concurentul s-a enervat la maximum și a solicitat plecarea din emisiune! Ceea ce i-a pus capac a fost faptul că Rareș se pare că nu a dispărut din peisaj.

Acesta i-a trimis Marianei în casa Puterea Dragostei, un imens buchet de trandafiri. Dorința lui Cristian Comanici de a pleca din casă a șocat-o pe Mariana. Râuri de lacrimi au curs pe obrajii concurentei cu părul bălai.

Puterea Dragostei 28 februarie- Mariana a făcut tot ce i-a stat în putere pentru a-l convinge pe Cristian Comanici să nu părăsească emisiunea!

Citeste si: Mariana a părăsit platoul emisiunii Puterea Dragostei, după o răfuială cu Alex! “Nu ai zis tu că vrei un bărbat care să te ia mai tare?!”

Mariana în timp ce plângea în hohote: “Ce vină am eu că el a ajuns să aibă sentimentele pe care le are pentru mine?! Eu nu i-am făcut nimic. Toată lumea spune că eu sunt vinovată! Eu sunt vinovată că un om ajunge să mă iubeasca pe mine? Întotdeauna am fost atât de proastă încât m-am gandit la alții și nu la mine.

El nu mi-a greșit cu nimic, dar eu nu pot să simt ce simte el.”

Într-o furie imensă, Cristian Comanici a început să își strângă bagajele: “Să vină Rareș să își facă relație, să fie fericit! Nu mă interesează! Eu am 8 luni de când sunt singur și mă chinui.. fac tot ce pot eu și nu îmi iese nimic. Nu o să stau aici să fiu nefericit! Vreau să mă duc acasă! Să mă lăsați pe mine în pace că eu vreau să plec acasă!”

Citeste si: Andrei si Aya formeaza noul cuplu de la Puterea Dragostei! "DA! Suntem un cuplu!"

Afară din platou, Cristian a specificat din nou: “Poate să vină și Beyonce și mama lui Beyonce în casă… Nu mă interesează nicio femeie! Mă interesează doar Mariana și atât. În emisiunea asta nu va mai exista nicio femeie pentru mine! În orice colțișor din casa asta mă gândesc la Mariana.. Că mă uit pe scări, că mă uit pe scaun.. o văd pe Mariana! Nu va putea fi aici niciodată o femeie pentru mine! Nu concep!”, a încheiat acesta plin de nervi.

 


Abonează-te pe

Citește și:

Mariana a părăsit platoul emisiunii Puterea Dragostei, după o răfuială cu Alex! “Nu ai zis tu că vrei un bărbat care să te ia mai tare?!”

Iulia Vântur, declarație ȘOC despre Salman Khan! Exclude total orice colaborare

Bătaie între Cazi și Cristian Marinescu de la Puterea Dragostei! "Tu ai spus că părinții tăi te-au lăsat la mănăstire!"

Andrei si Aya formeaza noul cuplu de la Puterea Dragostei! "DA! Suntem un cuplu!"

Vremea de vineri, 24 septembrie 2021, anuntul ANM: vreme innorata!

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Divertisment

Cine a fost eliminat la Asia Express – 22 septembrie 2021. Descoperă beneficiile cafelei

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Divertisment
Parteneri