Patrizia Paglieri da totul din casa! Ne-a spus cum a slabit, dar si care rochii negre are in dressing. E singura vedeta pe care nu o intereseaza shopping-ul! "Activitatile mele preferate sunt legate de casa!" VIDEO EXCLUSIV!

Celebrul chef care intimida toti concurentii unei cunoscute emisiuni de gatit este, in timpul liber, o femeie mereu zambitoare, plina de viata si deschisa. Am intalnit-o pe efervescenta italianca la o expozitie de arta si ne-a marturisit ca in ultima vreme a iesit mai putin pentru ca iarna care tocmai a trecut a inceput sa simta gustul relaxarii...la domiciliu. Mai mult, protagonista noastra ne-a vorbit despre pasiunile ei, dar si despre garderoba surprinzator de modesta.Citește și:

Ce poți mânca dacă ai bilă leneșă? Regim alimentar bilă leneșă

Horoscop 20 iunie 2024. Află ce zodie a fost dezamăgită

Anna Lesko, apariție INCENDIARĂ la plajă! Costumul de baie MINUSCUL a lăsat tot la vedere ...

Decizia luată de autoritățile italiene în privința căutărilor lui Cristian Molnar, tânărul luat de viitură! Au trecut două săptămâni de când a fost înghițit de ape și nimeni nu mai știe nimic de el: „Tensiunea este mare”

Locuința de vis a Ancăi Serea, distrusă de furtuna violentă din Capitală: ”Nu știu dacă realizați până unde este apa”

Cum a fost pentru Adriana Simionescu prima zi după ce s-a întors de la maternitate? „Mi-am dat seama că într-adevăr există depresia postpartum.”

Virginia, față în față cu Robi! Concurenta a luat o hotărâre neașteptată în privința fostului ei partener! „Nu am niciun of. Am o dorință!” Cum a reacționat Robi

Fotografia sfâșietoare de la priveghiul Ancăi Molnar. Fiul de 14 ani, îndurerat lângă sicriu


Te-ar putea interesa și...
Cookies