Pate vegetal de ciuperci – Reţeta de post


Nu îl mai cumpără, că are mai multe E-uri decât un dicţionar! Uite cât de uşor e să prepari pate vegetal de ciuperci acasă, o reţeta de post mult mai sănătoasă decât ce găseşti în comerţ.

Mod de preparare

1. Toacă ceapă, ciupercile şi trage-le la tigaie pentru 7-8 minute, până când ciupercile se schimbă complet la culoare.

2. Da legumele cu nucile prin robotul de bucătărie şi mixează până obţii o pastă omogenă. Adaugă sosul de soia, căţelul de usturoi, sarea, piperul şi salvia.

3. Da pateul vegetal de ciuperci la frigider, depozitat într-un borcan închis ermetic. Pateul vegetal poate rezistă până la o săptămâna în frigider.

Poftă bună!


Clipul zilei pe KFETELE.RO:
DISTRIBUIE
acest articol


Lifestyle

Șamponul - componentul principal al părului sănătos

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...


Parteneri

Pentru tine

Din Cooking

Parteneri