Pasca fara aluat - Se coace in Joia Mare - Ingredientul secret pentru a fi pufoasa


Aceasta este cea mai buna reteta de pasca fara aluat. Se face rapid si are un gust delicios.

Ingrediente:

600 g branza de vaci grasa
100 g smantana
6 oua
300 g zahar
6 linguri faina
180 g unt, la temperatura camerei
100 g stafide
1 praf de copt
sare
coaja rasa de la o lamaie mare
2 linguri esenta de vanilie
o lingura cacao, pentru decor – optional

Mod de preparare:

1. Cuptorul se preincalzeste la 160 de grade Celsius. Ouale se separa. Galbenusurile si zaharul se freaca bine cu untul si un praf de sare, folosind un mixer, pana se topeste zaharul. Se adauga branza, smantana, apoi faina amestecata cu praful de copt si se amesteca bine, pana se desfac cocoloasele.

Citeste reteta completa aici.


Citește și:

Mariana Cojocaru, horoscopul sarbatorilor de Paste! Previziuni pentru fiecare zodie in parte

Inedit! Cum decorezi ouale de Pasti cu un simplu servetel

Prajitura "Noaptea de Paste"! Un desert special de sarbatoare

Pasca dupa reteta lui Horia Varlan! Delicioasa si pufoasa

Sfatul zilei de astăzi, miercuri, 28 octombrie 2020. Racii vor primi o sumă de bani!

Clipul zilei pe KFETELE.RO

DISTRIBUIE
acest articol

Horoscop

Horoscop zilnic miercuri, 28 octombrie 2020. Nativii zodiei Rac se îndepărtează de cei dragi!

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Cooking
Parteneri