Păr blond ca de revistă în patru pași! Cele mai bune trucuri pentru a menține părul blond, sănătos și strălucitor!

Păr blond ca de revistă în patru pași! Cele mai bune trucuri pentru a menține părul blond, sănătos și strălucitor!

Părul blond este cel mai pretențios dintre toate. Însă știați cum îl puteți îngriji pentru a-l menține cât mai sănătos și strălucitor cu putință?

Aflați din rândurile următoare care sunt doar câteva dintre cele mai bune trucuri pentru a menține părul blond,

cât mai sănătos și strălucitor cu putință.

Cele mai bune trucuri pentru a menține părul blond, sănătos și strălucitor

1. Protejează-ți părul de razele UV

Unul dintre cele mai importante aspecte legate de părul blond, ține de protecția sa de razele UV, tocmai pentru a-l putea menține în continuare sănătos, fără să devină fragil, din cauza căldurii acestora.

Părul blond necesită mai multă atenție, necesită un pic mai multă atenție decât alt tip de păr, dar și la ce trebuie să fim atenți, la produsele cu care ne spălăm, până la timpii cu care trebuie să stăm cu masca, de exemplu, sau cu protecția termică, tratamentul fără clătire, mulți pași pe care o să-i învățăm astăzi .”, a punctat Mihai Despina, hairstylist.

Păr blond ca de revistă! Cele mai bune trucuri pentru a menține părul blond, sănătos și strălucitor

[Sursa foto: Freepik]

Citește și: Machiaj pentru vară. Trucuri de machiaj pentru a-ți menține aspectul proaspăt și natural în timpul verii

2. Evită să-ți speli părul cu apă prea fierbinte

Cel mai important aspect atunci când vine vorba despre spălarea corectă a părului, ține de faptul că nu trebuie să utilizăm apă fierbinte, sub nicio formă.

În caz contrar, părul își va pierde rapid din culoare, iar scalpul va produce mai mult sebum.

Nu ar trebui să sărim niciodată peste cum ne spălăm corect pe p ă r. Atunci când avem părul blond, apa fierbinte scoate mai repede culoarea din păr și face și scalpul să producă mai mult sebum, automat duce la o creștere mai rapidă a rădăcinii .”, a adăugat specialistul.

Citește și: Gabriela Cristea s-a săturat să audă discuții despre situația ei financiară și a spus adevărul! Face mai puțini bani decât se credea: „Am să vă spun, pentru cei care cred că se câștigă fabulos. Și credeți-ne, nu muncim puțin”- wowbiz.ro

Citește și: "Sunt dezamăgită, dezgustată și mâhnită". Andreea Antonescu nu a mai suportat haosul provocat și a reacționat în fața zvonurilor despre o posibilă relație cu Cătălin Bordea- radioimpuls.ro

masti pentru par

Cele mai bune trucuri pentru a menține părul blond, sănătos și strălucitor

[Sursa foto: freepik]

Folosește un șampon special pentru părul blond

Atunci când vine vorba despre modul de șamponare al părului, se pare că este important ca prima dată să șamponăm părul pentru a-l curăța propriu-zis, iar a doua oară, pentru a-l hidrata și repara, în funcție de nevoi.

Două șamponări: prima șamponare se aplică în funcție de nevoile scalpului, ca să elimine impuritățile și tot ce este pe scalp și pe firul de păr și a doua regulă, o regulă standard, ca să

zic așa, este un șampon de hidratare sau reparare în funcție de nevoile părului.

Șampon nuanțator se poate folosi, dar trebuie folosit cu foarte mare grijă pentru că el având un conținut ridicat de pigment, iar din unitatea părului, de multe ori duce culoarea înspre o nuanță gri-kaki oarecum și usucă și părul .”, a menționat hairstylistul.

3. Folosește și un balsam special pentru părul blond

Păr blond ca de revistă! Cele mai bune trucuri pentru a menține părul blond, sănătos și strălucitor

[Sursa foto: Freepik]

Odată ce am terminat cu șamponarea părului, este nevoie să aplicăm și un balsam, pentru a ne asigura de faptul că părul nostru se va descurca așa cum se cuvine, în comparație cu utilizarea unei măști, care s-ar putea să îl încarce mai mult, ceea ce nu ne va face deloc bine.

După ce am șamponat părul de dou ă ori este necesar să aplicăm un balsam sau o mască, dar în general, la părul blond eu aș merge pe balsam, pentru că el este fragilizat de către decolorant și masca este posibil să încarce un pic cam mult, se ia din volum.

Citește și: Imagini în premieră cu vila reamenajată din Snagov a Anamariei Prodan! Rebecca este cea care s-a ocupat de design: „Am dărâmat tot”- kanald.ro

Citește și: EXCLUSIV- O profesoară i-a rugat pe părinți să doneze banii de flori în scop caritabil: ”Am vrut să aduc o fărâmă de speranță în sufletul acestei mame”- stirilekanald.ro

Aș merge pe balsam, minim 5 minute și după aceea obligatoriu protecție termică, înainte de uscat și ulei când vine vorba despre descurcarea părului blond. O putem rezolva simplu, cu dou ă produse de styling pe care le aplicăm pe părul umed după ce am dat prosopul jos din cap și eliminăm excesul de apă, venim cu un tratament fără clătire care își creează de la distanță și nu de sus, ci din lateral ca să nu pice pe rădăcină, să încarce părul. (...)”, a punctat acesta.

4. Masează-ți părul  de la vârf înspre lungimea firului de păr

cea mai buna masca pentru par blond

Cele mai bune trucuri pentru a menține părul blond, sănătos și strălucitor

[Sursa foto: freepik]

Pentru a ne asigura că părul nostru se va descurca mult mai ușor, putem apela la utilizarea unui ulei, pe care îl vom masa pe vârfuri, dar și le lungime. Așadar, acesta trebuie aplicat de la vârf spre lungime firului de păr.

Se masează un pic părul bine cu ulei pe vârfuri și pe lungime. Aplicăm de la vârf înspre lungimea firului de păr, îl masăm un minut. Totul s-a hidratat îl simțim mai mult când începem descurcarea. La fel de la vârf urcăm către lungime și nu băgăm peria de la rădăcină. Prevenim altfel să se creeze un ghem pe undeva pe la jumătatea lui, de acolo începe descurcarea aceasta mai dificilă și ruperea părului .”, a încheiat specialistul.

ingrijire parului blond

Cele mai bune trucuri pentru a menține părul blond, sănătos și strălucitor

[Sursa foto: freepik]

Citește și: Cele mai bune metode de hidratare a părului pentru un aspect sănătos și strălucitorCitește și:

Cele mai bune metode de hidratare a părului pentru un aspect sănătos și strălucitor

Machiaj pentru vară. Trucuri de machiaj pentru a-ți menține aspectul proaspăt și natural în timpul verii

ego.ro Cât se prăjește dorada. Trucul pentru a obține un gust perfect

wowbiz.ro Ce a recunoscut Theo Rose despre fiul ei, după ce fanii au observat asta deja

radioimpuls.ro Alin Oprea, motivul real pentru care Tavi Colen nu a fost prezent la nunta sa cu Medana. Artistul a pus capăt speculațiilor: "Am considerat că e mai bine așa"

kanald2.ro „Există filmări” Răsturnare de situație în scandalul dintre Silviu Prigoană și Adriana Bahmuțeanu

kanald.ro Ce avere are Florin Salam? Îndrăgitul artist a făcut dezvăluiri uluitoare despre sumele de bani acumulate! „Eu am câștigat un milion la jocuri într-o noapte”

stirilekanald.ro UPDATE. FOTO/VIDEO. Explozie de proporții în Călimănești. 4 muncitori s-au stins din viață pe loc, după ce magistrala de gaz a sărit în aer. Autoritățile au deschis un dosar penal


Parteneri
Cookies