Dezvăluiri șocante despre originea noului coronavirus! ” Virusul a fost creat într-un laborator militar”


Un reputat medic virusolog din China a emigrat în Statele Unite și a realizat un interviu șocant, cu privire la originea noului coronavirus.


In articol:

Un reputat medic virusolog din China, care a fugit în SUA, unde locuiește de o perioadă de timp, declară că pandemia de coronavirus a fost dezvoltată într-un laborator militar, departe de ochii oficialilor chinezi.

Citeste si: Alexandru Rafila, informații noi despre coronavirus

Doctorul Li Meng-Yan a fugit în Statele Unite ale Americii, de teama represaliilor pe care i le-ar fi putut aplica statul chinez, din cauza descoperirilor realizate de ea și a opiniilor pe care și le-a manifestat public, de-a lungul timpului. Potrivit specialistei, guvernul chinez a încercat să o cenzureze și a constrâns-o să își oprească activitatea, în ciuda faptului că descoperirile sale ar putea duce la salvarea a milioane de vieți pe tot mapamondul.

originea-noului-coronavirus-un-laborator
originea-noului-coronavirus-un-laborator

Li Meng-Yan, despre originea noului coronavirus

Doctorul Li Meng-Yan le-a dezvăluit jurnaliștilor de la Fox News că este de părere că oficialii chinezi știau de existența noului coronavirus cu cel puțin o lună înainte de a anunța public că a apărut un focar. Mai mult decât atât, medicul a mărturisit că supraveghetorul său i-a cerut inițial să realizeze o anchetă departe de ochii lumii, la finele anului trecut.

De asemenea, virusologul a mai spus că șefii ei, deși sunt persoane extrem de bine văzute în domeniul lor, fiind experți de top, au decis să treacă cu vederea neregulile găsite,

pentru a nu supăra guvernul, așa că au tăcut, pentru a nu depăși limitele.

Citeste si: Judeţele cu cele mai multe cazuri de coronavirus

"Trebuie să mă ascund pentru că știu cum tratează acești denunțători, iar ca un informator aici vreau să spun adevărul Covid-19 și originea virusului Covid SARS-2,” a declarat Li Meng-Yan. De asemenea, printre descoperirile sale se numără și cea care indică proveniența exactă a virusulu SARS-CoV-2: o uitte militară ce se află în strânsă legătură cu Armata de Eliberare a Poporului.

Li Meng-Yan ar putea salva milioane de vieți prin descoperirile sale.

În prezent, doctorul studiază transmiterea virusului și este de părere că poate opri evoluția, pentru a salva vieți la nivel mondial. "Aceasta este o pandemie imensă pe care nu am mai văzut-o niciodată. Este mai mult decât orice am știut în istoria umană. Deci, momentul este foarte, foarte important. Dacă putem opri evoluția la timp, mai putem salva vieți,” a mai adăugat Li Meng-Yan.

Citeste si: Sunt bolnavi de COVID-19, dar se plimbă în voie pe litoral. Informații de ultim moment


Abonează-te pe

Citește și:

Raed Arafat, declaraţie de maximă importanţă despre Covid-19! "Are virusul şi transmite"

Este DIVORȚUL ANULUI în România! Au de împărțit o avere colosală

Raed Arafat, anunț de ultim moment despre vaccinul pentru coronavirus

Organizația Mondială a Sănătății, anunț sumbru despre pandemia de coronavirus!

Epidemia de coronavirus din Japonia se înrăutățește de la o zi la alta! S-a decretat stare de urgență într-o regiune

Clipul zilei pe KFETELE.RO

DISTRIBUIE
acest articol

Divertisment

Roxana Ghiță de la Survivor România a recunoscut că l-a plăcut pe Andrei Dascălu! „Ne-am sărutat noaptea pe plajă...”

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Informatiile zilei
Parteneri