„Omul exagera.” Simina Loica, despre Ovidiu Neveu. Bruneta a declanșat, după ce a primit avansuri din partea luptătorului


Răbdarea Siminei Loica a fost pusă la încercare de Ovidiu Neveu, după ce cu o săptămână în urmă, s-a confruntat cu actualul ei iubit, ea a fost prezentă în cadrul unei emisiuni, unde i-a dat o replică luptătorului.


In articol:

Neveu este de părere că Simina Loica este cea care îi face avansuri, cu toate că bruneta a explicat că în realitate, lucrurile funcționează diferit, deoarece Ovidiu Neveu era cel care o deranja cu mesaje, iar fosta concurentă din casa ,,Puterea Dragostei” a izbucnit.

Citeste si: Simina Loica și Alexandru Bobicioiu își doresc un copil. “Așteptați că urmează.”

Simina Loica, despre Ovidiu Neveu

La o săptămână după ce a avut loc confruntarea între Ovidiu Neveu și Alex Bobicioiu, bruneta a venit cu mai multe explicații, după ce luptătorul a afirmat că Simina Loica i-a răspuns la avansuri.

Luptătorul este de părere că Simina Loica i-a făcut avansuri, dar tânăra își susține punctul de vedere, și anume că în realitate lucrurile au stat exact invers, deoarece luptătorul a fost cel care a deranjat-o cu mesaje.

Ea nu este de acord cu ceea ce spune Ovidiu Neveu și a declarat faptul că nu este genul său de bărbat. Ea a spus că este fericită așa cum este, iar dacă nu o să mai fie într-o relație cu Alex Bobicioiu nu trebuie neapărat să își ia pe altcineva.

„Să aducă orice dovadă cum că am vorbit cu frații lui. Mie nu îmi place Neveu, nu îmi place niciun bărbat. Sunt fericită așa cum sunt. Dacă nu o să mai fiu cu Bobicioiu, nu trebuie să îmi iau pe altcineva. Am copilul, am ce să fac...”, a spus Simina Loica, în cadrul unei emisiuni TV.

Bruneta a declanșat, după ce a primit avansuri din partea luptătorului

Bruneta a declanșat, după ce a primit avansuri din partea luptătorului

[Sursa foto: Instagram]

Citeste si: „Hai, te pupăm, ne vedem în cușcă!”. Alexandru Bobicioiu a reacționat acid față de Ovidiu Neveu

Ce a mai dezvăluit Simina Loica

Simina Loica a mai povestit faptul că la un moment dat, luptătorul a exagerat cu complimentele și a ajuns în punctul în care s-a simțit foarte deranjată. Ea consideră nu are bun simț și că nu își dorește ca fiul ei să vadă asemenea lucruri.

De asemenea, Simina a dezvăluit chiar că la un moment dat Neveu a exagerat cu complimentele pe care i le făcea și ajunsese în punctul în care situația devenise deranjantă pentru brunetă.

„Omul exagera, era nesimțit. Adică mă deranja.  Pentru mine este un mare nesimțit, pentru că eu am un copil și nu vreau să vadă copilul meu, pe viitor, că apar aici tot felul de bărbați care zic că ”Simina s-a dat la mine, Simina mi-a dat de înțeles ...”, a mai adăugat ea.

Bruneta a declanșat, după ce a primit avansuri din partea luptătorului

Bruneta a declanșat, după ce a primit avansuri din partea luptătorului

[Sursa foto: Instagram]

Citeste si: ,,De asta mi-a fost cel mai frică”. Simina Loica, despre lupta dintre Alex Bobicioiu și Zănoagă

 


Abonează-te pe

Citește și:

Simina Loica și Alexandru Bobicioiu își doresc un copil. “Așteptați că urmează.”

Claudia Pătrășcanu și Gabi Bădălău, împreună de ziua fiului lor. Cum au petrecut toți 4, ca o adevărată familie?

BOMBĂ! Theo Rose și Anghel Damian se despart: 'Sunt probleme multe în relație...'

Simina Loica, nemulțumită de pensia alimentară pe care Alex Zănoagă o plătește fiului lor. “Pensia alimentară este foarte mică.”

„Hai, te pupăm, ne vedem în cușcă!”. Alexandru Bobicioiu a reacționat acid față de Ovidiu Neveu

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Vedete
“Să îmi dea banii care mi se cuvin.” Iancu Sterp și antrenorul său, mărturisiri despre suma de bani cerută pentru meciurile RXF! Aceștia au vrut să se știe chiar de la ei
Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Vedete
Parteneri