Olaplex păstrează integritatea părului vopsit


Olaplex păstrează integritatea părului vopsit

În cazul în care vă decideţi să vă vopsiţi părul sau deja aţi făcut-o, însă acesta este mult prea degradat, Olaplex este un produs revoluţionar care este capabil să refacă toate acele legături rupte în timpul procesului de colorare şi nu numai.

Acesta este un ingredient chimic fără parabeni, siliconi, sulfaţi, DEA sau aldehide, fiind un tratament destul de uşor de folosit, recomandat atât pentru saloanele de specialitate, cât şi pentru folosirea la domiciliu.

În timpul proceselor, chimice, termice sau mecanice, legăturile de la nivelul părului se rup, aşa că Olaplex acţionează în acest sens, conferind rezultate nemaipomenite la nivelul structurii firelor de păr. Olaplex este un tratament care se realizează în 3 paşi, astfel încât, fiecare tratament este conceput special pentru fiecare etapă în procesul îngrijirii firelor de păr.

·         Olaplex No.1 Bond Multiplier se foloseşte în mod special în timpul procesului de colorare prin faptul că acesta se introduce direct în vopseaua de păr sau în decolorat. În cazul decolorării părului, se foloseşte o cantitate de Olaplex care însă poate mări timpul de acţiune, iar pentru ca acest lucru să nu se întâmple, cel mai bine ar fi să aplicaţi cu o treaptă mai mult oxidant.

Cel mai indicat în această privinţă ar fi să folosiţi acel dozator ataşat pentru ca măsurarea cantităţilor de produs să fie făcută într-un mod corespunzător. În cazul pudrei, aceasta reacţionează cu clorul şi din acest motiv, s-ar putea să existe o reacţie de încălzire, însă lucrul acesta nu este din cauza folosirii tratamentului Olaplex, ci din cauza acelei interacţiuni a pudrei cu mineralele. Dacă acest lucru se va întâmpla, atunci părul ar trebui clătit foarte bine.
Olaplex No.1 Bond Multiplier poate fi combinat cu toate tipurile de vopsele, fie că este vorba despre cea permanentă sau semipermanentă, nuanţatoare sau foarte deschisă.

·         Olaplex No. 2 Bond Perfector este un tratament ce are în componenţa sa aceleaşi ingrediente precum Olaplex No 1, doar că acesta este sub formă de cremă şi permite o aplicare mult mai uşoară. Acesta nu este un balsam de păr sau un tratament de condiţionare, însă este foarte necesar pentru că are rolul de a repara legăturile disulfide care au fost distruse în urma procesului de colorare, ceea ce înseamnă ca va restaura integritatea

părului. Acest tip de Olaplex se aplică după ce vopseaua şi decolorantul au fost înlăturate, însă nu se şamponează părul. Se lasă să acţioneze cam 10 minute, iar apoi se clăteşte părul, se şamponează şi se aplică un balsam. Pentru a fi aplicat uniform şi pentru a fi distribuit aşa cum se cuvine, folosiţi un pieptăn şi uniformizaţi-l de la rădăcină şi până la vârfuri.

·         Olaplex No. 3 Hair Perfector este al treilea pas al acestui tratament şi este un produs care se foloseşte acasă. Acesta conţine aceleaşi ingrediente precum Olaplex No.1 şi Olaplex No.2, însă este folosit pentru întreţinerea părului la domiciliu pentru că acesta va face părul să fie mult mai sănătos dacă este menţinut aşa cum se cuvinte inclusiv acasă. Acest tratament se aplică pe părul umed, însă uscat puţin cu prosopul, se distribuie uniform cu ajutorul unui pieptene şi se lasă să acţioneze aproximativ 10 minute. După ce acest proces a fost realizat, părul se spală, se şamponează şi se aplică un balsam potrivit tipului de păr. Dacă produsul este lăsat să acţioneze mai mult timp, atunci acesta va avea un grad mai mare de eficienţă şi de asemenea, poate fi folosit de mai multe ori pe săptămână.

Foarte multe persoane şi-au pus întrebarea dacă vor renunţa la tratamentul Olaplex părul se va rupe din nou, însă răspunsul la această întrebare este nu pentru că tratamentul Olaplex odată ce a refăcut acele legături rupte, protecţia va fi permanentă în acest caz.

Produse Olaplex găsiţi atât în saloanele de specialitate, cât şi în magazinele online, autorizate pentru a furniza astfel de produse profesionale. Unul dintre aceste magazine este Glemis de unde vă veţi putea alege produsele, indiferent dacă sunteţi posesor al unui salon profesional sau doriţi aplicarea lui la domiciliu.


Abonează-te pe

Citește și:

Trei masti super eficiente pentru un par sanatos! Trebuie neaparat sa ti le pregatesti acasa!

Bănel Nicoliță suferă ca un câine! Ce a pățit după ce și-a abandonat familia

Topul celor mai importante vitamine pentru par des

Asa iti prepari propria vopsea de par acasa

Ritualul de frumusete pentru un par sanatos al Andreei Ibacka! Incearca si tu aceste trucuri!

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Lifestyle
Ce se întâmplă dacă pui un dop de plută în frigider. Rezultatul este uimitor
Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Beauty
Parteneri