Odata pentru totdeauna, cum slabim ? Raspunsul te va surprinde !


Medicul Andrei Laslau dezvaluie pe site-ul lui cum poti slabi odata pentru totdeauna. Iata!

Primesc mesaje private … ce parere ai despre suplimentul X, ceaiul Y si vedeta Z … cum au slabit ei cu o anumita metoda, dar neaparat, metoda trebuie sa coste … mult …niste pilule, niste capsule,niste vrajeli, niste substante ce inlocuiesc operatiile de micsorat stomacul samd.

M-am pronuntat inclusiv in cateva emisiuni televizate la ora de maxima audienta asupra unor produse din categoria pastile de slabit, ceaiuri de slabit, produse de orice tip pentru slabit samd. In 99.99 % din cazuri reprezinta bani aruncati pe geam. Efectiv. Nimic altceva. De ce nu intelegeti ca nu exista sa nu tii dieta. Si daca iti faci stomacul cat un pix cu operatie ( dupa ce arunci pe geam 5000-10000 euro ) … tot mai incap in el 100 ml de Nutella, sa spunem. De ce nu intelegeti ca nu puteti pacali dieta. Daca mananci de 5 ori pe zi cate 100ml de Nutella, tot te ingrasi … sunt 2500-3000 kcal.

NU EXISTA SA NU TII DIETA ! Tot tii dieta. Chiar si daca te operezi. Daca tu insa numesti o cana de mancare…ca nu tii dieta…te pacalesti singur. Intradevar, trebuie sa te pacalesti singur daca ai dat 10 000 euro. Jumatate de garsoniera ca sa-ti tai stomacul pentru ca nu poti sau nu vrei sa tii dieta…si tot ajungi sa tii dieta. Fenomenal, nu-i asa. Te mai si convingi singur ca de fapt tu nu tii dieta…doar ca mananci o cana de mancare si te saturi. Autospalare pe creier.

Continuarea articolului pe site-ul lui Andrei Laslau, www.andreilaslau.ro.

Pe Andrei Laslau il gasesti si pe Facebook AICI.


Clipul zilei pe KFETELE.RO:
DISTRIBUIE
acest articol


Pentru tine

Ele sunt cele mai sexy femei din zodiac! Au un magnetism aparte şi întorc toate privirile! Vezi care sunt secretele lor!

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...


Parteneri

Pentru tine

Din Lifestyle

Parteneri