Obiceiul pe care Ileana Sterp îl avea cu ani în urmă și de care acum nu vrea să mai audă. „Doamne! Nu, exclus!”

Obiceiul pe care Ileana Sterp îl avea cu ani în urmă și de care acum nu vrea să mai audă. „Doamne! Nu, exclus!”
Obiceiul pe care Ileana Sterp îl avea cu ani în urmă și de care acum nu vrea să mai audă. „Doamne! Nu, exclus!”

Ileana Sterp a vorbit despre obiceiul pe care îl aveam cu câțiva ani în urmă.

Ileana Sterp, fiica cea mare a mamei Geta, este mereu activă pe rețelele de socializare, acolo unde împartea de fiecare dată o mulțime de lucruri pe care le face, atât în viața personală, cât și în cea profesională, având o întreagă comunitate care o urmărește. Aceasta este mereu apropiată de familia ei și postează adesea amintiri legate de mama sa, de copilăria ei, de frați și surori, dar și obiceiurile pe care le are, nu ezită să împartă trucuri din bucătărie sau despre haine, dar și anumite mici secrete ca cei care o urmăresc să o cunoască și mai bine.

Obiceiul pe care Ileana Sterp l-a scos din rutina ei

Citește și: Ce a luat Ileana Sterp de la mama ei și lucrurile pe care le-a învățat încă de mica în familie. “Acum îmi dau seama că ea mi-a insuflat lucrul acesta.”

Ileana Sterp
Ileana Sterp[Sursa foto: Facebook]

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei- catena.ro

Citește și: Ileana Sterp, ajunsă la capătul puterilor! Ce decizie vrea să ia cu privire la fiul său, Damir: „Pur și simplu nu mai pot să dorm ca lumea și sunt foarte obosită în timpul zilei.”

Ileana Sterp a făcut un videoclip pe rețelele de socializare în care și-a dorit să împărtășească ceva cu urmăritorii săi. Privind în fotografiile vechi, aceasta și-a dat seama că în urmă cu câțiva ani, nuanța tenului ei era alta, deoarece îi plăcea să stea la soare ore întregi, iar în momentul în care ajungea la

mare, nu mai făcea altceva decât să încerce să se bronzeze. Acum, odată cu trecerea anilor, preferințele s-au schimbat, iar tânăra nu mai suportă acest obicei și nici nu vrea să mai audă de faptul că ar mai putea face asta, însă nici timpul nu îi mai permite, ca acum câțiva ani, să se bucure așa cum și-ar dori ea. „Să vă spun ceva despre mine. Mă uitam la poze mai vechi și mi-am dat seama că în trecut stăteam foarte mult la soare, ore întregi la soare.
Dacă mergem la mare, doar asta făceam, stăteam la soare ca să mă înnegresc cât mai mult. Îmi plăcea să fiu neagră. Pe lângă faptul că nu mă dădeam cu protecție, mă dădeam cu un ulei care accelera bronzul să fiu cât de neagră posibil. Cu trecerea anilor, nu mai am obiceiul acesta și din cauza lipsei de timp, și din cauza faptului că nu îmi mai place să stau atât de mult la soare.
Doamne! Nu, exclus!”
, a spus Ileana Sterp.

Citește și: Imagini apocaliptice din Capitală! Grindina și vijeliile au făcut prăpăd joi noapte: străzi inundate, copaci căzuți și sute de locuințe afectate- kanald.ro

Citește și: "Era sânge, era casa groazei!"- Ultimele clipe din viața Rădiței, surprinse de camerele de supraveghere- stirilekanald.ro

Ileana Sterp
Ileana Sterp[Sursa foto: Facebook]

 

@atentie_se_filmeaza #ileanasterp #foryoupage #viral #foryou #madafilmeaza ♬ sunet original- Mādā_filmeazāCitește și:

Mâini umflate: cauze comune și modalități de gestionare

Cum face față Ileana Sterp provocărilor din viața de mamă? „Sunt încercări unde avem nevoie de foarte multă răbdare și uneori mă mai enervez, mai și ridic tonul.”

Antonia, apariție INCENDIARĂ la plajă! Costumul de baie MINUSCUL a lăsat tot la vedere ...

Ramona Olaru și Cuza s-au împăcat, la 3 ani de la despărțire? S-au dat singuri de gol

Saveta Bogdan, colaborare cu Jador? Cântăreața de muzică populară este deschisă la noi orizonturi

Cum să organizezi un picnic de poveste. Tot ce ai nevoie pentru un moment de relaxare în natură

În această seară, de la ora 21:45, în serialul “Vinovați de iubire”, Han și Inci, ”confruntări” cu trecutul

Fotografia sfâșietoare de la priveghiul Ancăi Molnar. Fiul de 14 ani, îndurerat lângă sicriu


Cookies