Ce a luat Ileana Sterp de la mama ei și lucrurile pe care le-a învățat încă de mica în familie. “Acum îmi dau seama că ea mi-a insuflat lucrul acesta.”

Ce a luat Ileana Sterp de la mama ei și lucrurile pe care le-a învățat încă de mica în familie. “Acum îmi dau seama că ea mi-a insuflat lucrul acesta.”
Ce a luat Ileana Sterp de la mama ei și lucrurile pe care le-a învățat încă de mica în familie. “Acum îmi dau seama că ea mi-a insuflat lucrul acesta.”

Ileana Sterp a vorbit despre lucrurile pe care le-a dobândit de la mama sa.

Ileana Sterp, fiica cea mare a mamei Geta, este cunoscută pentru familia frumoasă pe care o are și pentru faptul că mama sa este muncitoare și mereu dedicată familiei sale. Invitată în cadrul podcastului realizat de Maria Vigheciu, aceasta a vorbit despre lucrurile pe care le-a luat de la mama ei încă de mică și conștientizările pe care le-a avut în momentul în care și-a creat propria familie. 

“Statornicia (nr. ce a luat de la mama ei). Cu toate că a trecut prin multe greutăți, probabil atunci nu mă gândeam: “ce statornică e mama și vreau să fiu ca ea”, dar acum îmi dau seama că ea mi-a insuflat lucrul acesta și că orice cuplu, orice familie, are câte o problemă sau mai multe, dar este important să fii statornic, iar dacă iubești omul de lângă tine, să încerci tot timpul să rezolvi orice problemă pentru că problemele apar la toată lumea.

Mama este un exemplu de statornicie cum poate nu am văzut în nimeni și nu exagerez. Chiar a îndurat multe chestii și a rămas acolo pentru noi, pentru copii, pentru familie, să fie familia unită. Știu că acum, cu modernismul acesta, lucrurile nu mai stau așa, dar eu am luat asta de la mama, statornicia, și este un lucru bun. Pentru mine este un lucru constructiv. Nu mai spun de faptul că era și este în continuare o gospodină desăvârșită, Ne gătea și îmi doream și eu cumva să ajung să gătesc la fel ca ea.
Chiar mă gândeam că eu și sora mea Geta gătim de când eram mici. Țin minte pe taică-miu ne pune să gătim. “Voi trebuie să vă faceți de mâncare.” Nu mai știu câți ani aveam, cred că în jur de 10 ani. Tot timpul aveam oameni mulți care lucrau la oi, ciobani, și tot timpul trebuia multă mâncare. Mama cumpăra pâine și o aducea într-un sac, erau vreo cinci sau șase pâini imense, atâția oameni erau la masă.”,
a spus Ileana Sterp.

Ce a învățat Ileana Sterp încă de mica din familie

Citește și: Care a fost relația Ilenei Sterp cu tatăl ei și ce anume face ea acum în familia sa. “Sunt foarte bine cu faptul că nu mi-a spus niciodată “te iubesc.”

Ileana Sterp
Ileana Sterp[Sursa foto: Facebook]

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citește și: Cum face față Ileana Sterp provocărilor din viața de mamă? „Sunt încercări unde avem nevoie de foarte multă răbdare și uneori mă mai enervez, mai și ridic tonul.”

Un lucru foarte important pe care l-a învățat încă de la o vârstă fragedă, atât ea, cât și sora ei, a fost să gătească, astfel că acum ajuns să experimenteze mai multe feluri de mâncare pentru ea și pentru soțul său.

În momentul în care nu are timp să gătească, se bucură de ajutorul pe care îl primește de la mama soacră.

“Trebuia să învățăm și noi să gătim. Mă bucur foarte mult că mama a stat de noi să învățăm, pentru că acum ce bine ne prinde, pentru că avem și noi familia noastră și gătim. Le gătesc copiilor de toate, pregătesc și mâncare tradițională.

Copiilor le place foarte mult să mănânce mămăligă cu brânză și smântână. Mama face brânză extraordinar de bună și atunci o faci foarte rapid. Facem mămăligă, brânză în frigider, smântână, le-ai amestecat și mănâncă copilul. Carla, de când e la creșă, mănâncă foarte mult paste. Îmi cere foarte des paste. Și eu la fel, dacă fac paste, le fac foarte, foarte simplu. Gătesc și mâncarea tradițională, dar gătesc și foarte modern pentru că soțul meu vrea să experimenteze absolut orice zonă, tot timpul vine cu rețete și-mi arată “uite, vreau să încercăm rețeta asta.”  Și îți dai seama că ne punem amândoi pe gătit. O avem și pe soacra mea foarte aproape și atunci când nu am eu timp sau nu gătesc eu, ea gătește tot timpul și mergem pe la ea sau vine ea pe la noi și ne aduce. Cele care nu gătesc poate știu să facă ceva ce nu știu eu să fac.”, a mai spus Ileana Sterp.

Citește și: Urșii circulă liberi pe șoselele din România, iar turiștii se opresc să se fotografieze cu ei! Riscurile la care se expun cei care interacționează cu urșii- kanald.ro

Citește și: Ireal ce i-a făcut criminalul Marinei Gavril după mai multe lovituri de cuțit- stirilekanald.ro

Ileana Sterp
Ileana Sterp[Sursa foto: Facebook]

 Citește și:

Parodontoza. Cauze. Simptome și tratament

Ileana Sterp a mărturisit ce se va întâmpla cu rochia pe care a purtat-o la nunta Getei „Nu îmi vine să cred că este bună”

Vedetele din România au arătat TOT la plajă! Cele mai frumoase femei au pus pe jar fanii cu formele lor

Imagini tulburătoare cu trupul neînsuflețit al lui Andrei Versace: zăcea într-o baltă de sânge de zile bune

Momente de coşmar pentru festivalierii Electric Castle 2024: "Ne mișcăm foarte greu". Ce dificultăţi au întâmpinat

Cum l-a cunoscut Anamaria Prodan pe Ronald Gavril și care au fost reacțiile când cei doi și-au afișat relația. “Eu cred foarte mult în destin.”

În această seară, de la ora 22:30, în serialul “Vinovați de iubire”, Han, în fața unei situații tulburătoare

Calvarul de nedescris prin care a trecut doctorița Marina, înainte să fie găsită moartă în cabinet!


Cookies