Obiceiul gresit pe care il avem cu totii atunci cand mancam banane


Obiceiul gresit pe care il avem cu totii atunci cand mancam banane

Se poate dovedi ca pana acum am procedat gresit in ce priveste consumul de banane. Inca de cand a fost constientizata posibilitatea de consum a bananelor, modalitatea nu s-a schimbat prea mult.

Se rupe varful, se curata de coaja si se consuma ceea ce constituie miezul. Dar, se pare, ca pana acum cu totii greseam cand urmam acesti pasi. Multiple cercetari au demonstrat ca cele mai multe dintre substantele nutritive din banane se afla, de fapt, in partea pe care o aruncam, in coaja. Coaja de banana contine probiotice si mai multe substante utile pentru organism, printre care: luteina (benefica pentru vedere si sanatatea ochilor), potasiu si tryptophan.

Acesta este un amino-acid, care ajuta la transmiterea catre neurotransmitatori a zaharului din sange, ceea ce produce serotonina, binecunoscuta pentru efectele ei calmante.

Sursa: descopera.ro


Abonează-te pe

Citește și:

CITEȘTE: Cine a fost eliminată la Bravo, ai stil! Celebrities - 15 ianuarie 2022

A intrat în depresie din cauza Instagramului! Vedeta a fost la un pas de moarte

DESCOPERĂ: Horoscop Berbec FEBRUARIE 2022. Nativii Berbec au succes la locul de muncă!

DESCOPERĂ: Fructele și legumele lunii IANUARIE

PORTRET: Cine este VIVIANA SPOSUB, concurenta de la Bravo, ai stil! Celebrities

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Vedete

CITEȘTE: Cine este ARMIN NICOARĂ. De ce boală a suferit saxofonistul şi cine este iubita lui

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Lifestyle
Parteneri