Oana Roman, criticată gratuit, pe internet, după postarea cu Marius Elisei: „Mi-a scris o domnișoară"

Oana Roman, judecată aspru pe internet
Oana Roman, judecată aspru pe internet

Fiica lui Petre Roman nu mai trece cu vederea! Vedeta a răbufnit după afirmația unei domnișoare.

Oana Roman este una dintre cele mai cunoscute persoane publice de la noi din țară, iar pe lângă cei care o urmăresc cu drag se află, ca în fiecare caz, și persoane care nu știu decât să o critice. Ei bine, fiica lui Petre Roman nu mai acceptă mesaje negative și jigniri gratuite, astfel că a ieșit în față cu o atitudine puternică pentru a clarifica toată situația!

Citeste si: Carmen de la Sălciua povestește cu ochii în lacrimi despre tatăl ei: „A intrat în pușcărie și l-am văzut prin sticlă”

Oana Roman, judecată aspru pe internet
Oana Roman, judecată aspru pe internet[Sursa foto: Instagram]

Oana Roman, judecată aspru pe internet după postarea cu Marius Elisei

Fiica lui Petre Roman și Marius Elisei și-au pus la punct toate problemele, iar acum sunt foarte fericiți și fac multe activități împreună, însă una singură îi revine bărbatului.

Partenerul de viață al vedetei are o mare pasiune pentru gătit, astfel că de foarte multe ori el se ocupă de mâncare, iar acest lucru a fost observat și de fanii Oanei Roman care au criticat-o aspru pentru faptul că ea nu face nimic în acest sens.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

„Iar mi-a scris o domnișoară «Ești o vacă încălțată și o putoare nesimțită, că gătește numai bărbatul ăla și tu nu faci nimic», neînțelegând că pentru el este o pasiune și o

face pentru că își dorește foarte mult și îi place foarte tare să facă asta. Iar mie nu-mi place să gătesc, îmi place să fac alte lucruri. Dar asta e… dacă ești rău și prost”, a spus Oana Roman pe una din rețelele de socializare.

Citeste si: Emilia Mușală și Silviu Andrei s-au despărțit! Artista se iubește acum cu un afacerist spaniol: „Suntem pe aceeași lungime de undă”

Oana Roman, judecată aspru pe internet
Oana Roman, judecată aspru pe internet[Sursa foto: Instagram]

Citește și: Greșeala pe care o face Jador în relațiile sale: „Sunt căsătorit cu..” Artistul a recunoscut cine este marea sa iubire la care nu va putea renunța niciodată- kanald.ro

Citește și: Cum a murit, de fapt, Sebi?! Dezvăluiri șocante- stirilekanald.ro

Oana Roman, asaltată de mesaje negative din partea urmăritorilor

Fiica lui Petre Roman se confruntă, de o bună perioadă de timp, cu un val de ură din partea celor care o urmăresc, însă vedeta se ține foarte bine și nu pare deloc afectată de acest lucru. În urmă cu puțin timp, Oana Roman a mai povestit un episod în care o persoană i-a trimis un mesaj în care a spus că merită să moară.

„Nu mă regăsesc absolut deloc cu ceea ce se întâmplă în țara asta și eu nu înțeleg de ce sunt încurajate atitudinile astea absolut oribile din online, deoarece este plin de

persoane terminate, bolnave psihic care fac foarte mult rău pentru că propagă ura și asta e un lucru periculos și chiar nu înțeleg de ce există așa ceva. Mi-a scris una că se bucură că tata m-a părăsit pentru că nu merit să am părinți și că merit să mor. Eu nu înțeleg scopul. Adică la ce folosește cuiva în țara asta faptul că mă calcă în picioare și mă denigrează în felul ăsta” , a povestit Oana Roman pe Instagram, în urmă cu doar câteva zile.



Citește și:

Expunerea la soare, măsuri de siguranţă

Nicoleta Luciu și Zsolt Csergo, la un pas de divorț?

Andreea Marin a făcut SENZAȚIE într-un costum de baie DECOLTAT. Vedeta are o siluetă perfectă, după ce a slăbit considerabil FOTO

Imagini tulburătoare cu trupul neînsuflețit al lui Andrei Versace: zăcea într-o baltă de sânge de zile bune

Mesajul transmis de Laura Cosoi celor care o criticată că are prea mulți copii: ”Gata, s-a terminat!”

Viviana Sposub și Nicoleta Dragne, noi replici acide la „Bravo, ai stil! Celebrities”: „Se comportă că un cățel bine dresat!”

Ezgi Mola, actrița care joacă rolul Safiye în serialul “Vinovați de iubire”, nuntă de poveste cu alesul inimii sale! Iată cum au strălucit cei doi miri în cea mai fericită din viața lor

'O minciună, o înscenare!' Fiica suspectului crimei din Brăila face acuzații grave


Cookies