Oana Roman, în stare de șoc! Ce a pățit când a mers să ia pensia mamei sale: „Nu am văzut Poliție...”


Oana Roman a dezvăluit ce a pățit astăzi, atunci când a mers să îi ia pensia mamei sale de la Poștă. Cu cine s-a întâlnit vedeta și ce s-a întâmplat.


In articol:

  Oana Roman se află de mai bine de trei săptămâni în casă, iar astăzi a mers pentru prima dată în București pentru a face câteva cumpărături, dar și pentru a lua pensia mamei sale de la Poștă și pentru a lua medicamente de la farmacie.

  Fiica lui Petre Roman a avut parte de o adevărată surpriză pe drumul către farmacie și a decis să își spună oful pe contul său de Instagram, în Instastory. Vedeta a avut neplăcuta surpriză să vadă o mulțime de oameni care nu respectă recomandările autorităților și se plimbă nestingheriți pe stradă.

  Citeste si: Oana Roman, declaraţie şocantă! “Era să mor” Vedeta a trecut prin momente cumplite!

  „Eu chiar am luat în serios recomandările autorităților, drept care nu am mai ieșit din casă, noi nu am mai văzut orașul din data de 12 martie. Suntem în 6 aprilie, nu am mai ieșit decât pe lângă casă și la cumpărături. Mama nu a mai ieșit din casă de mai bine de o lună. Și astăzi e prima oară când am venit în oraș.

  Citeste si: Oana Roman, mesaj sfâșietor: „Dacă el n-ar fi, eu nu știu...”

  Sunt absolut șocată de ce am văzut. Orașul este plin, ca într-o zi normală, la fel cum era înainte. Mi se pare că este o zi normală, la fel cum era înainte, nu e nimic, aproape nimic schimbat, este plin de mașini, de oameni care se plimbă pe stradă. Am fost în Dorobanți să îi iau mamei o rețetă și să cumpăr mâncare câinelui. Am văzut oameni în vârstă care aveau peste 65 de ani care se plimbau pe stradă, erau la soare, frumos..

  Oana Roman, în stare de șoc! Ce a pățit când a mers să îi ia pensia mamei sale: „Nu am văzut Poliție...”

  M-am dus la Poștă să îi iau mamei pensia, erau cel puțin trei oameni în vârstă. Erau o mulțime de oameni care se plimbă pe străzi, iar noi nu am ieșit din casă. Noi stăm în casă, nu muncim, de abia ne descurcăm și ne descurcăm din ce în ce mai greu, pentru că respectăm și stăm în casă, iar oamenii se plimbă liniștiți, agale prin oraș, nu îi întreabă nimeni nimic, nu am văzut poliție din Tunari și până aici.

  Eu mi-am făcut hârtiuță, unde am scris unde mă duc și ce fac în locul respectiv. Noi tinerii stăm în casă și pierdem bani, îngrozitor de mulți bani, iar bătrânii și cei care nu au ce face stau pe străzi și se plimbă pe străzi. Mi se pare că ar trebui să fie luate măsuri, mi se pare șocant. Pentru că așa atunci trebui să ne plimbăm și noi și să organizăm evenimente.”, a dezvăluit Oana în urmă cu puțin timp.


  Clipul zilei pe KANALD.RO:

  DISTRIBUIE
  acest articol


  Informatiile zilei

  Nelu Tătaru, avertisment despre al doilea val de coronavirus: „Trebuie să fim pregătiți pentru orice”. Ce recomandări a emis ministrul

  Citește mai departe

  Te-ar putea interesa si...


  Parteneri

  Pentru tine

  Din Vedete

  Parteneri