De ce s-a despărțit Bianca Rus de fostul său soț? Detalii șocante! „Mi-a făcut plângere penală”


Relația dintre Bianca Rus și fostul său soț, Antonio Luigi Gottschling a fost una de scurtă durată și plină de probleme. Detalii șocante despre motivul despărțirii.


In articol:

Încă de când au început relația, când totul se presupunea că trebuie să fie lapte și miere pentru un cuplu la început de drum, Bianca Rus și fostul său soț,  Antonio Luigi Gottschling, au fost sortiți eșecului în dragoste, iar despărțirea lor era, în mod evident, inevitabilă.

Citeste si: Bianca Rus a făcut anunțul! Cum îi „v-a” chema pe copiii artistei?

Cu toate acestea, detalii șocante despre relația celor doi au apărut în spațiul public, iar concurenta „Bravo, ai stil! Celebrities” și-a trădat soțul, cu foarte puțin timp înainte de nuntă. Nimeni nu a înțeles de ce Bianca Rus și Antonio Luigi Gottschling au decis să meargă pe drumuri separate, imediat după nuntă, însă se pare că Bianca Rus a comis niște greșeli de neiertat.

bianca rus, antonio luigi gottschling, detalii șocante, bravo ai stil celebrities, relația
bianca rus, antonio luigi gottschling, detalii șocante, bravo ai stil celebrities, relația

Detalii șocante despre motivul despărțirii dintreBianca Rus și Antonio Luigi Gottschling

Povestea de dragoste dintre cei doi „îndrăgostiți” a fost mai degrabă o proză scurtă, transformându-se într-un adevărat roman polițist după divorț, în încercarea de a culege toate detaliile care au dus la ruptura dintre Bianca Rus și Antonio Luigi Gottschling. Deși s-au despărțit cu un tam-tam mai mare decât au făcut la nuntă, cei doi și-au adus acuze foarte grave și s-au jignit în nenumărate rânduri în spațiul public.

Citeste si: Bianca Rus stă singură în casă, la Satu Mare! Cum a aflat concurenta ”Bravo, ai stil! Celebrities” că Ștefan Farrel s-a despărțit de ea

Dacă Bianca Rus a declarat că Antonio a bătut-o, pentru că a vrut să profite de numele său și totodată de bogăția sa financiară, fostul său soț a acuzat-o pe Bianca de furt.

„S-a văzut clar că a mințit! A fost falsă de la început, ne-a păcălit pe toți. Cununia a fost organizată de mine integral. Ei au fost patru persoane de la Satu Mare. În luna august, cu o lună și ceva înainte de nuntă, mi-a făcut plângere penală. Dacă știam, nu mă mai însuram cu ea. A spus că i-am furat bani, ceva inele, au râs și băieții de la secție. Banii erau din bugetul familiei, bani încasați doar de la invitații mei – 6.500 de euro. La mine n-a fost problemă, am întreținut-o toată relația. Avea pretenția la 7 inele de logodnă. Ea vrea să-și strângă avere. Inelele sunt la ea, plătite de mine, dar zice că sunt furate. În timp ce le plăteam, ea își trecea numele pe certificatul de garanție. Nu mă gândeam eu atunci că ea ar fi în stare de așa ceva,” a declarat Antonio Luigi Gottschling, fostul soț al Biancăi Rus.

bianca rus, antonio luigi gottschling, detalii șocante, bravo ai stil celebrities, relația
bianca rus, antonio luigi gottschling, detalii șocante, bravo ai stil celebrities, relația

 Mai mult decât atât, mama lui Antonio Luigi Gottschling, fosta soacră a Biancăi Rus, i-a dat niște mesaje noului iubit al concurentei de la „Bravo, ai stil! Celebrities”, care au reușit să pornească un adevărat scandal.

Citeste si: Oana Radu și Bianca Rus, „la cuțite”, în cea mai nouă ediție „Bravo, ai stil! Celebrities”


Abonează-te pe

Citește și:

Bianca Rus a făcut anunțul! Cum îi „v-a” chema pe copiii artistei?

Se leagă o idilă? Anca Țurcașiu, întâlnire misterioasă cu un bărbat celebru din România!

Bianca Rus și Theo Rose, scandal monstru la „Bravo, ai stil! Celebrities”: „Te fandosești ca o țoală”

Războiul dintre Bianca Rus și Andreea Tonciu a depășit platoul de filmare! Cele două se sabotează chiar și în afara emisiunii, declarații ȘOCANTE

Oana Radu și Bianca Rus, „la cuțite”, în cea mai nouă ediție „Bravo, ai stil! Celebrities”

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Vedete

CITEȘTE: Cine este, cu adevărat, MAURICE MUNTEANU. Biografie: nume real, data nașterii, vârstă, carieră

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Vedete
Parteneri