Oana Matache și Radu Siffredi, decizie de ultimă oră! Ce se va întâmpla cu relația lor

Oana Matache și Radu Siffredi, decizie de ultimă oră! Ce se va întâmpla cu relația lor
Oana Matache și Radu Siffredi, decizie de ultimă oră! Ce se va întâmpla cu relația lor

De când au anunțat că formează un cuplu, Radu Siffredi și Oana Matache au primit foarte multe critici, iar în mediul online au început să existe foarte multe controverse. Mama tinerei nu poate accepta sub nicio formă relația aceasta și a făcut tot ceea ce a putut pentru a-i despărți, dar toate demersurile ei au fost fără rost.

Chiar și așa, în ultima perioadă, cei doi nu și-au mai expus relația pe rețelele de socializare, deoarece și-au dorit ca oamenii să nu mai critice și au vrut să elimine cumva comentariile negative care deveneau interminabile.

Citește și: ”Să nu credeți că nu-și dorește, știu că ea își dorește lucrul acesta!” Andreea Popescu, fosta dansatoare a Deliei, a făcut mărturisiri neașteptate despre decizia artistei de a nu face copii

Oana Matache și Radu Siffredi, decizie de ultimă de oră

Cei doi îndrăgostiți nu s-au mai afișat în mediul online, după ce Radu a avut un limbaj neadecvat la adresa copiilor Oanei. Multe persoane au crezut că cei doi nu mai formează un cuplu, dar se pare că lucrurile stau chiar invers. Aceștia au revenit pe rețelele de socializare cu un anunț important.

După ce nu a mai fost activ pe Twich câteva zile, Radu Siffredi a revenit alături de Oana Matache. Cei doi i-au anunțat pe toți oamenii care îi urmăresc că de acum nu îi vor mai expune pe copiii Oanei sub nicio formă.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Aceștia își doresc ca lucrurile să se liniștească și să se poată bucura unul de celălalt.

În timpul live-ului, iubirea dintre ei plutea în aer și au arătat acest lucru de fiecare dată când au avut ocazia.

Oana Matache și Radu Siffredi, decizie de ultimă oră
Oana Matache și Radu Siffredi, decizie de ultimă oră[Sursa foto: Instagram]

Carmen Harra, despre relația celor doi

Cu toate că multă lume este împotriva lor, Oana Matache și Radu Siffredi nu ascultă de gurile rele și își trăiesc povestea de dragoste în liniște. Cu toate acestea, conform spuselor clarvăzătoarei Carmen Harra, legătura pe care aceștia o au nu pare a fi una foarte lungă.

Carmen Harra este de părere că Radu Siffredi este cel care va alege să se retragă din relație dacă se va plictisi, iar conform spuselor ei, bărbatului îi place tot ceea ce se întâmplă acum în jurul lui, deoarece este în centrul atenției și se bucură de popularitate.

Citește și: Greșeala pe care o face Jador în relațiile sale: „Sunt căsătorit cu..” Artistul a recunoscut cine este marea sa iubire la care nu va putea renunța niciodată- kanald.ro

Citește și: 'O minciună, o înscenare!' Fiica suspectului crimei din Brăila face acuzații grave- stirilekanald.ro

„Pericolul pe care Oana îl creează este a celui de-al doilea divorț în cazul unei căsători cu acest Radu. Pornim cu Radu, dar nu știu câți ani, poate nu mai mult de 3, poate 7, dar nu e de bătaie lungă. Mă întreb și dacă ajunge să se căsătorească cu el, pentru că eu cum îl percep, e un bărbat foarte șarmant, foarte plin de viață, are o prezență și el este foarte convins de cine este, dar s-ar putea ca la un moment dat relația asta să devină banală pentru el și să vrea să iasă din ea.

Acum îi place pentru că-l face celebru, se consideră măgulit, e genul de om pe care e bine să-l măgulești. E un pic de narcisist, dar în momentul în care ei s-au săturat de ceva și nu le convine se spală pe mâini și au plecat”, a mai spus Carmen Harra.

Oana Matache și Radu Siffredi, decizie de ultimă oră
Oana Matache și Radu Siffredi, decizie de ultimă oră[Sursa foto: Instagram]

Citește și: Răzvan Miheț a trecut peste despărțirea de Oana Matache?! Pe ce platformă a apărut bărbatul



Citește și:

Ce este și ce beneficii are sarea celtică

”Să nu credeți că nu-și dorește, știu că ea își dorește lucrul acesta!” Andreea Popescu, fosta dansatoare a Deliei, a făcut mărturisiri neașteptate despre decizia artistei de a nu face copii

Andreea Marin a făcut SENZAȚIE într-un costum de baie DECOLTAT. Vedeta are o siluetă perfectă, după ce a slăbit considerabil FOTO

Imagini tulburătoare cu trupul neînsuflețit al lui Andrei Versace: zăcea într-o baltă de sânge de zile bune

Mesajul transmis de Laura Cosoi celor care o criticată că are prea mulți copii: ”Gata, s-a terminat!”

Sfatul zilei din 31 iulie 2024. O zodie se îndrăgostește de o persoană neașteptată!

Ezgi Mola, actrița care joacă rolul Safiye în serialul “Vinovați de iubire”, nuntă de poveste cu alesul inimii sale! Iată cum au strălucit cei doi miri în cea mai fericită din viața lor

Filmul complet al măcelului din Padina! 'Băi, omule, îl omori!''- Ultimele clipe din viața lui Sorin Anghel


Cookies