Oana Matache și Radu Siffredi, decizie de ultimă oră! Ce se va întâmpla cu relația lor

Oana Matache și Radu Siffredi, decizie de ultimă oră! Ce se va întâmpla cu relația lor
Oana Matache și Radu Siffredi, decizie de ultimă oră! Ce se va întâmpla cu relația lor

De când au anunțat că formează un cuplu, Radu Siffredi și Oana Matache au primit foarte multe critici, iar în mediul online au început să existe foarte multe controverse. Mama tinerei nu poate accepta sub nicio formă relația aceasta și a făcut tot ceea ce a putut pentru a-i despărți, dar toate demersurile ei au fost fără rost.

Chiar și așa, în ultima perioadă, cei doi nu și-au mai expus relația pe rețelele de socializare, deoarece și-au dorit ca oamenii să nu mai critice și au vrut să elimine cumva comentariile negative care deveneau interminabile.

Citește și: ”Să nu credeți că nu-și dorește, știu că ea își dorește lucrul acesta!” Andreea Popescu, fosta dansatoare a Deliei, a făcut mărturisiri neașteptate despre decizia artistei de a nu face copii

Oana Matache și Radu Siffredi, decizie de ultimă de oră

Cei doi îndrăgostiți nu s-au mai afișat în mediul online, după ce Radu a avut un limbaj neadecvat la adresa copiilor Oanei. Multe persoane au crezut că cei doi nu mai formează un cuplu, dar se pare că lucrurile stau chiar invers. Aceștia au revenit pe rețelele de socializare cu un anunț important.

După ce nu a mai fost activ pe Twich câteva zile, Radu Siffredi a revenit alături de Oana Matache. Cei doi i-au anunțat pe toți oamenii care îi urmăresc că de acum nu îi vor mai expune pe copiii Oanei sub nicio formă.

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Aceștia își doresc ca lucrurile să se liniștească și să se poată bucura unul de celălalt.

În timpul live-ului, iubirea dintre ei plutea în aer și au arătat acest lucru de fiecare dată când au avut ocazia.

Oana Matache și Radu Siffredi, decizie de ultimă oră
Oana Matache și Radu Siffredi, decizie de ultimă oră[Sursa foto: Instagram]

Carmen Harra, despre relația celor doi

Cu toate că multă lume este împotriva lor, Oana Matache și Radu Siffredi nu ascultă de gurile rele și își trăiesc povestea de dragoste în liniște. Cu toate acestea, conform spuselor clarvăzătoarei Carmen Harra, legătura pe care aceștia o au nu pare a fi una foarte lungă.

Carmen Harra este de părere că Radu Siffredi este cel care va alege să se retragă din relație dacă se va plictisi, iar conform spuselor ei, bărbatului îi place tot ceea ce se întâmplă acum în jurul lui, deoarece este în centrul atenției și se bucură de popularitate.

Citește și: Scandal uriaș între Roberta și Julia! Concurenta este acuzată că o influențează pe Denisa! „Avem o nouă alianță!”- kanald.ro

Citește și: Zodia care își găsește sufletul pereche la mare: Horoscop pentru mini-vacanța de Rusalii- stirilekanald.ro

„Pericolul pe care Oana îl creează este a celui de-al doilea divorț în cazul unei căsători cu acest Radu. Pornim cu Radu, dar nu știu câți ani, poate nu mai mult de 3, poate 7, dar nu e de bătaie lungă. Mă întreb și dacă ajunge să se căsătorească cu el, pentru că eu cum îl percep, e un bărbat foarte șarmant, foarte plin de viață, are o prezență și el este foarte convins de cine este, dar s-ar putea ca la un moment dat relația asta să devină banală pentru el și să vrea să iasă din ea.

Acum îi place pentru că-l face celebru, se consideră măgulit, e genul de om pe care e bine să-l măgulești. E un pic de narcisist, dar în momentul în care ei s-au săturat de ceva și nu le convine se spală pe mâini și au plecat”, a mai spus Carmen Harra.

Oana Matache și Radu Siffredi, decizie de ultimă oră
Oana Matache și Radu Siffredi, decizie de ultimă oră[Sursa foto: Instagram]

Citește și: Răzvan Miheț a trecut peste despărțirea de Oana Matache?! Pe ce platformă a apărut bărbatulCitește și:

Codițele împletite, de la tradiție la trend

”Să nu credeți că nu-și dorește, știu că ea își dorește lucrul acesta!” Andreea Popescu, fosta dansatoare a Deliei, a făcut mărturisiri neașteptate despre decizia artistei de a nu face copii

3 cupluri de zodii MENITE să fie împreună. Sunt ADEVĂRATE suflete pereche!

Ce a spus public Radu Ștefan Bănică despre Andreea Marin?! „Află ea după”. Nu s-a ferit și a recunoscut asta și despre Violeta

Emily Burghelea, dată afară din casă după ce a adoptat un cățel: „Suntem aproape pe drumuri”

Ruzgar alături de Nursema

Ștefania, gest șocant la scurtă vreme după plecarea lui Cosmin! Concurenta îl va chema pe Antoni în camera roșie! Aflați cum va reacționa Rebecca, sâmbătă, 22 iunie, în Casa iubirii, de la 16:00 și 19:00, la Kanal D

A murit la 36 de ani în timp ce se afla în vacanță. "Regina frumuseții", atac de cord pe iaht


Cookies