Oana Lis a vrut să se sinucidă! Boala lui Viorel Lis a adus-o la capătul puterilor


Oana Lis a trecut prin momente cumplite din pricina bolii lui Viorel Lis. Vedeta a vrut să se sinucidă, existând momente când simţea că nu mai face faţă să lupte cu tot ce se întâmplă în viaţa ei.

„E greu, sincer. E foarte greu, dar mă gândesc că eu sunt mai tânără şi mai puternică şi pot duce. Nu mă simţeam bine, aveam momente în care voiam să-mi iau viaţa, aveam numai gânduri negre. Era o antagonie foarte ciudată, că eu iubesc viaţa. Atunci când iubeşti să mănânci, să dansezi, înseamnă că iubeşti viaţa”, a spus Oana Lis la TV.

Oana Lis a reuşit să depăşească momentele foarte dificile chiar cu ajutorul soţului ei, Viorel Lis.  „Are şi ea momente în care se sperie de toate, atunci încerc să o consolez”, a spus fostul primar al Capitalei.

Oana Lis se pregăteşte să devină psiholog

Oana Lis a mărturisit recent că se pregăteşte pentru meseria de psiholog.

"Ştiţi ce le răspund eu persoanelor care îmi zic că nu o să reuşesc în cariera de psiholog din cauza imaginii mele publice (aşa cum mă ştiu unii oameni strict de la emisiuni…)!?… Le spun <Mulţumesc!>.

Pentru că pe mine în viaţă mă ambiţionează cel mai rău genul ăsta de oameni care îmi spun că nu o să reuşesc în viaţă să fac anumite lucruri!!! Şi vreau să demonstrez că pot să fac ceva, dacă vreau!!! Aşa cum de mică mi se spunea de către familie că… din cauză că nu ştiu să merg cu bicicleta… nu o să pot conduce maşina!

Şi am carnet de la 18 ani! Taică-meu îmi spunea că nici un alt bărbat nu o să mă iubească aşa tare! Şi mă iubeşte Viorel până la cer şi înapoi! Mi se spunea

de asemenea… că pentru că sunt orfană, fără mamă de mică, sărmana fată… blondă… bolnăvioară… lumea o să mă ţină numai de mila şi eu, azi, am prieteni care mă apreciază sincer şi îmi caută compania! Pentru că se simt bine cu mine! Pentru că mă apreciază şi pentru că mă iubesc! Mi se spunea că lumea e plină de oameni răi şi toţi se vor folosi de mine şi atât! Şi eu am în viaţa mea oameni buni, oameni care lucrează cu ei să devină şi mai buni!… şi mi s-au mai spus câte şi mai câte!!!…", a scris Oana Lis pe pagina
ei de Facebook.

Oana Lis şi Viorel Lis au trecut prin momente foarte grele în ultima perioadă din pricina problemelor de sănătate ale fostului primar al Capitalei. Acesta a suferit un accident vascular cerebral, iar Oana i-a fost alături. Viorel Lis pare că se simte mai bine acum.


Abonează-te pe

Citește și:

Cât de mult a slăbit Ozana Barabancea! Îşi face cumpărăturile în stradă, pe trotuar! Imagini paparazzi

Brigitte l-a înșelat pe Florin Pastramă!? Cine este bărbatul care a intervenit între ei

Sărbătoare mare pe 8 noiembrie. Rugăciunea de Sfinţii Arhangheli Mihail şi Gavriil care te scapă de necazuri

Ce să nu mănânci înainte de a face sex! Ce spun specialiştii

Cuplurile celebre care au divorţat/s-au despărţit în anului 2018 - FOTO

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Vedete
„Ceva m-a scos ca prin minune din toate problemele”. Oana Roman, despre cum depășește momentele dificile din viață
Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Lifestyle
Parteneri