Oana Ioniță, despre divorț și situația din familie. Ce s-a întâmplat, de fapt, în căsnicia ei? „Din partea cealaltă nu s-ar fi dorit divorțul.”

Oana Ioniță, despre divorț și situația din familie. Ce s-a întâmplat, de fapt, în căsnicia ei? „Din partea cealaltă nu s-ar fi dorit divorțul.”
Oana Ioniță, despre divorț și situația din familie. Ce s-a întâmplat, de fapt, în căsnicia ei? „Din partea cealaltă nu s-ar fi dorit divorțul.”

Oana Ioniță a vorbit despre situația din familie.

Oana Ioniță, fosta asistenta TV, cunoscută ca fiind dansatoare într-un show de televiziun, și profesoara de dans, trece prin momente tensionate de când ea și soțul ei au ales să meargă pe drumuri diferite. Aceasta a ajuns în proces cu fostul soț, iar o lungă perioadă de timp, chiar din spusele ei în cadrul altor emisiuni, aceasta nu-și putea vedea nici măcar copilul, deoarece tatăl acestuia nu-i dădea voie. Relația copilului față de ea s-a schimbat, din spusele ei, iar anumite lucruri cu care l-ar fi influențat fostul soț, l-ar fi făcut pec el mic să o privească diferit.

Invitată în cadrul emisiunii Exclusiv VIP cu Cristi Brancu, pe lângă relația cu fiul ei despre care a vorbit, Oana Ioniță a povestit și cum vedea ea relația dintre soț și soție și care a fost momentul ruperii dintre cei doi. Ea consideră că într-o familie stâlpul trebuie să fie format din soț și soție, abia apoi atenția să fie îndreptată spre copii, iar dacă părinții sunt fericiți, atunci au ce să transmită mai departe copilului, de la emoții până la învățături. 

“Eu cred că o căsnicie este alături de un soț. Soțul trebuie să fie bărbatul…. Adică să te simți cumva. Eu cred că s-a rupt în timp, iar  noi dormeam separat, adică eu stăteam cu Isabel, iar el stătea cu Maxim. Maxim cumva avea nevoie de toată atenția. Ca și acum, consider că o relație trebuie să fie stâlpul soția și soțul, apoi copiii.”, a spus Oana Ioniță.

Cine și-a dorit divorțul în relația Oanei Ioniță cu soțul ei

Citește și: Oana Ioniță, mărturisiri cutremurătoare despre cum a început să se distanțeze fiul ei de ea, în urma divorțului de tatăl său. „Automat a început să mă refuze.”

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Oana Ioniță
Oana Ioniță[Sursa foto: Facebook]

Citește și: Oana Ioniță, despre diferențele pe care Florin Budnaru le făcea între fiul lor, Maxim și fiica Oanei Ioniță, Isabel:„A fost tată pentru Isabel până a apărut Maxim.”

Citește și: Andreea Marin, năpustită de lacrimi! Mesajul emoționant pe care i l-a transmis fiica sa, Violeta: „Mami, îți mulțumesc..”- kanald.ro

Citește și: E oficial! Se vor organiza noi alegeri! Situație cu totul nemaivăzută în România- stirilekanald.ro

Din spusele ei, nu era fericit în situația în care se afla, iar dacă ar fi fost după soțul său, el nu și-ar fi dorit divorțul, iar ei ar fi putut să continuie relația încă mulți ani de acum înainte. “Dacă soțul și soția sunt fericiți, atunci automat transmit mai departe un mod de viață pe care ar trebui să-l aibă copilul. Nu cred că a fost în partea cealaltă.

Adică din partea cealaltă nu s-ar fi dorit divorțul, se putea continua relația încă 10 ani, 20.”, a mai spus Oana Ioniță.

Oana Ioniță familie
Oana Ioniță familie[Sursa foto: Facebook]Citește și:

Cele mai așteptate filme si seriale noi din 2024

Oana Ioniță a spus lucrurilor pe nume! Care a fost, de fapt, adevăratul motiv pentru care a cerut divorțul de Florin Budnaru? „Mi se părea că toată energia lui se duce către Maxim.”

Imagini BOMBĂ cu Lia Olguța Vasilescu din tinerețe! Înaltă, slabă, cu părul lung și...Pozele au scăpat pe net

Ramona Olaru și Cuza s-au împăcat, la 3 ani de la despărțire? S-au dat singuri de gol

Cine este femeia găsită moartă într-o parcare? Ipoteza șocantă luată în calcul de anchetatori

Stirile Kanal D de la ora 19:00, in topul preferintelor telespectatorilor

Locul în care s-ar putea afla trupul lui Cristian Molnar, tânărul luat de viitură în Italia. Fotografia care a stârnit îngrijorarea salvatorilor: „În prezent este acoperit cu șase metri de apă”

E oficial! Se vor organiza noi alegeri! Situație cu totul nemaivăzută în România


Cookies