Oana Ioniță, despre divorț și situația din familie. Ce s-a întâmplat, de fapt, în căsnicia ei? „Din partea cealaltă nu s-ar fi dorit divorțul.”

Oana Ioniță, despre divorț și situația din familie. Ce s-a întâmplat, de fapt, în căsnicia ei? „Din partea cealaltă nu s-ar fi dorit divorțul.”
Oana Ioniță, despre divorț și situația din familie. Ce s-a întâmplat, de fapt, în căsnicia ei? „Din partea cealaltă nu s-ar fi dorit divorțul.”

Oana Ioniță a vorbit despre situația din familie.

Oana Ioniță, fosta asistenta TV, cunoscută ca fiind dansatoare într-un show de televiziun, și profesoara de dans, trece prin momente tensionate de când ea și soțul ei au ales să meargă pe drumuri diferite. Aceasta a ajuns în proces cu fostul soț, iar o lungă perioadă de timp, chiar din spusele ei în cadrul altor emisiuni, aceasta nu-și putea vedea nici măcar copilul, deoarece tatăl acestuia nu-i dădea voie. Relația copilului față de ea s-a schimbat, din spusele ei, iar anumite lucruri cu care l-ar fi influențat fostul soț, l-ar fi făcut pec el mic să o privească diferit.

Invitată în cadrul emisiunii Exclusiv VIP cu Cristi Brancu, pe lângă relația cu fiul ei despre care a vorbit, Oana Ioniță a povestit și cum vedea ea relația dintre soț și soție și care a fost momentul ruperii dintre cei doi. Ea consideră că într-o familie stâlpul trebuie să fie format din soț și soție, abia apoi atenția să fie îndreptată spre copii, iar dacă părinții sunt fericiți, atunci au ce să transmită mai departe copilului, de la emoții până la învățături. 

“Eu cred că o căsnicie este alături de un soț. Soțul trebuie să fie bărbatul…. Adică să te simți cumva. Eu cred că s-a rupt în timp, iar  noi dormeam separat, adică eu stăteam cu Isabel, iar el stătea cu Maxim. Maxim cumva avea nevoie de toată atenția. Ca și acum, consider că o relație trebuie să fie stâlpul soția și soțul, apoi copiii.”, a spus Oana Ioniță.

Cine și-a dorit divorțul în relația Oanei Ioniță cu soțul ei

Citește și: Oana Ioniță, mărturisiri cutremurătoare despre cum a început să se distanțeze fiul ei de ea, în urma divorțului de tatăl său. „Automat a început să mă refuze.”

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Oana Ioniță
Oana Ioniță[Sursa foto: Facebook]

Citește și: Oana Ioniță, despre diferențele pe care Florin Budnaru le făcea între fiul lor, Maxim și fiica Oanei Ioniță, Isabel:„A fost tată pentru Isabel până a apărut Maxim.”

Citește și: Scandal uriaș între Roberta și Julia! Concurenta este acuzată că o influențează pe Denisa! „Avem o nouă alianță!”- kanald.ro

Citește și: Zodia care își găsește sufletul pereche la mare: Horoscop pentru mini-vacanța de Rusalii- stirilekanald.ro

Din spusele ei, nu era fericit în situația în care se afla, iar dacă ar fi fost după soțul său, el nu și-ar fi dorit divorțul, iar ei ar fi putut să continuie relația încă mulți ani de acum înainte. “Dacă soțul și soția sunt fericiți, atunci automat transmit mai departe un mod de viață pe care ar trebui să-l aibă copilul. Nu cred că a fost în partea cealaltă.

Adică din partea cealaltă nu s-ar fi dorit divorțul, se putea continua relația încă 10 ani, 20.”, a mai spus Oana Ioniță.

Oana Ioniță familie
Oana Ioniță familie[Sursa foto: Facebook]Citește și:

Ce poți mânca dacă ai bilă leneșă? Regim alimentar bilă leneșă

Oana Ioniță a spus lucrurilor pe nume! Care a fost, de fapt, adevăratul motiv pentru care a cerut divorțul de Florin Budnaru? „Mi se părea că toată energia lui se duce către Maxim.”

3 cupluri de zodii MENITE să fie împreună. Sunt ADEVĂRATE suflete pereche!

Ce a spus public Radu Ștefan Bănică despre Andreea Marin?! „Află ea după”. Nu s-a ferit și a recunoscut asta și despre Violeta

Emily Burghelea, dată afară din casă după ce a adoptat un cățel: „Suntem aproape pe drumuri”

Ruzgar alături de Nursema

Echipa națională a României a plecat vineri dimineață spre Koln pentru a înfrunta Belgia la EURO 2024, iar suporterii vor defila într-o paradă înainte de meci

A murit la 36 de ani în timp ce se afla în vacanță. "Regina frumuseții", atac de cord pe iaht


Cookies