Oana Ioniță, despre divorț și situația din familie. Ce s-a întâmplat, de fapt, în căsnicia ei? „Din partea cealaltă nu s-ar fi dorit divorțul.”

Oana Ioniță, despre divorț și situația din familie. Ce s-a întâmplat, de fapt, în căsnicia ei? „Din partea cealaltă nu s-ar fi dorit divorțul.”
Oana Ioniță, despre divorț și situația din familie. Ce s-a întâmplat, de fapt, în căsnicia ei? „Din partea cealaltă nu s-ar fi dorit divorțul.”

Oana Ioniță a vorbit despre situația din familie.

Oana Ioniță, fosta asistenta TV, cunoscută ca fiind dansatoare într-un show de televiziun, și profesoara de dans, trece prin momente tensionate de când ea și soțul ei au ales să meargă pe drumuri diferite. Aceasta a ajuns în proces cu fostul soț, iar o lungă perioadă de timp, chiar din spusele ei în cadrul altor emisiuni, aceasta nu-și putea vedea nici măcar copilul, deoarece tatăl acestuia nu-i dădea voie. Relația copilului față de ea s-a schimbat, din spusele ei, iar anumite lucruri cu care l-ar fi influențat fostul soț, l-ar fi făcut pec el mic să o privească diferit.

Invitată în cadrul emisiunii Exclusiv VIP cu Cristi Brancu, pe lângă relația cu fiul ei despre care a vorbit, Oana Ioniță a povestit și cum vedea ea relația dintre soț și soție și care a fost momentul ruperii dintre cei doi. Ea consideră că într-o familie stâlpul trebuie să fie format din soț și soție, abia apoi atenția să fie îndreptată spre copii, iar dacă părinții sunt fericiți, atunci au ce să transmită mai departe copilului, de la emoții până la învățături. 

“Eu cred că o căsnicie este alături de un soț. Soțul trebuie să fie bărbatul…. Adică să te simți cumva. Eu cred că s-a rupt în timp, iar  noi dormeam separat, adică eu stăteam cu Isabel, iar el stătea cu Maxim. Maxim cumva avea nevoie de toată atenția. Ca și acum, consider că o relație trebuie să fie stâlpul soția și soțul, apoi copiii.”, a spus Oana Ioniță.

Cine și-a dorit divorțul în relația Oanei Ioniță cu soțul ei

Citește și: Oana Ioniță, mărturisiri cutremurătoare despre cum a început să se distanțeze fiul ei de ea, în urma divorțului de tatăl său. „Automat a început să mă refuze.”

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei- catena.ro

Oana Ioniță
Oana Ioniță[Sursa foto: Facebook]

Citește și: Oana Ioniță, despre diferențele pe care Florin Budnaru le făcea între fiul lor, Maxim și fiica Oanei Ioniță, Isabel:„A fost tată pentru Isabel până a apărut Maxim.”

Citește și: Cine este persoana pe care Cosmin o bănuiește că i-ar fi plănuit descalificarea din „Casa iubirii”! „Am văzut anumite chestii...”. Tânărul a dezvăluit că ar fi vorba despre o concurentă- kanald.ro

Citește și: Viorel a murit înainte de a-și strânge familia în brațe! Se întorsese în țară și doar 7 km îl despărțeau de cei dragi! Destinul a avut, în schimb, alte planuri cu tânărul de 22 de ani- stirilekanald.ro

Din spusele ei, nu era fericit în situația în care se afla, iar dacă ar fi fost după soțul său, el nu și-ar fi dorit divorțul, iar ei ar fi putut să continuie relația încă mulți ani de acum înainte. “Dacă soțul și soția sunt fericiți, atunci automat transmit mai departe un mod de viață pe care ar trebui să-l aibă copilul. Nu cred că a fost în partea cealaltă.

Adică din partea cealaltă nu s-ar fi dorit divorțul, se putea continua relația încă 10 ani, 20.”, a mai spus Oana Ioniță.

Oana Ioniță familie
Oana Ioniță familie[Sursa foto: Facebook]



Citește și:

Arsuri la stomac – factori de risc, cauze și tratament

Oana Ioniță a spus lucrurilor pe nume! Care a fost, de fapt, adevăratul motiv pentru care a cerut divorțul de Florin Budnaru? „Mi se părea că toată energia lui se duce către Maxim.”

Antonia, apariție INCENDIARĂ la plajă! Costumul de baie MINUSCUL a lăsat tot la vedere ...

Decizia luată de autoritățile italiene în privința căutărilor lui Cristian Molnar, tânărul luat de viitură! Au trecut două săptămâni de când a fost înghițit de ape și nimeni nu mai știe nimic de el: „Tensiunea este mare”

Saveta Bogdan, colaborare cu Jador? Cântăreața de muzică populară este deschisă la noi orizonturi

Ce mănâncă Gabriela Cristea la micul dejun? „Este plăcerea mea vinovată. Fără nimic, doar cu pâine și atât. Eu nu am mâncat ceva mai bun la micul dejun.”

Veste tristă despre Florin Piersic, după ultimele probleme de sănătate! Anunțul a venit în urmă cu puțin timp

Fotografia sfâșietoare de la priveghiul Ancăi Molnar. Fiul de 14 ani, îndurerat lângă sicriu


Cookies