Oana Andoni a devenit mamă pentru a doua oară: „Așteptăm să mergem cât mai repede acasă”


Oana Andoni a devenit mamă pentru a doua oară.

Bucurie uriașă în familia Oanei Andone. Prezentatoarea TV a născut la numai câteva săptămâni după ce a intrat în concediu prenatal.

Vedeta a devenit mamp pentru a doua oară, aducând pe lume o fetiță perfect sănătoasă. Oana așteaptă cu nerăbdare să își ducă fetița acasă, acolo unde le așteaptă surioara mai mare. Medicii i-au dat nota 10 la naștere micuței.

„Îi mulțumim lui Dumnezeu pentru încă o minune, o binecuvântare în viața noastră. Așteptăm să mergem cât mai repede acasă, unde sora mai mare este nerăbdătoare să începem o viață nouă în formulă completă”, a declarat Oana Andoni, pentru PROTV.

Oana Andoni a anunțat în august că este însărcinată cu al doilea copil

Nu pot să spun că această veste ne-a luat prin surprindere pentru că atât noi, părinții, cât și bunicii ne-am dorit ca familia noastră să se mărească. Iar Erica, fetița noastră, este cea mai încântată!

Ea ne tot întreba de ce nu are o surioară, insista aproape zilnic cu acest subiect și acum este foarte curioasă cum o să arate cea mică, îi spune deja povești și de-abia așteaptă să o cunoască.

În octombrie vom fi binecuvântați cu încă o minune în viața noastră și ne pregătim cu drag pentru venirea ei pe lume. O așteptăm cu nerăbdare!, a spus Oana Andoni, imediat după ce s-a aflat că este însărcinată din nou.

Oana Andoni este căsătorită cu omul de afaceri Cătălin Stoica încă din anul 2006 și au împreună o fetiță de opt ani, Erica.


Clipul zilei pe KFETELE.RO:
DISTRIBUIE
acest articol


Pentru tine

Ce se întâmplă în organismul tău când mănânci șorici! Avertismentul medicilor

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...


Parteneri

Pentru tine

Din Vedete

Parteneri