„Oamenii urăsc.” Ce mesaj a transmis mama Geta, după ce Culiță Sterp i-a jignit pe jurnaliști în sala de judecată


Mama Geta a transmis, în mediul online, un mesaj cu subînțeles, după ce Culiță Sterp i-a jignit pe jurnaliști în sala de judecată, în urma accidentului rutier.


In articol:

Ea a publicat mai multe mesaje destul de confuze, după ce artistul a revenit în sala de judecată pentru a oferi explicații în cazul situației grave în care se află.

După ce artistul ar fi condus sub influența băuturilor alcoolice, mama Geta a vorbit despre invidie și ură, făcând aluzie, cel mai probabil, la persoanele care îl judecă pe fiul său în spațiul public.

Citește și: „Știu că am dezamăgit și că poate nu-și mai au rost cuvintele!”. Care au fost primele declarații ale lui Culiță Sterp, după accidentul provocat

Culiță Sterp i-a jignit pe jurnaliști în sala de judecată

Mama Geta își iubește foarte mult fiul și este alături de el indiferent de situația grea prin care trece. După ce Culiță Sterp a provocat un accident rutier în Cluj-Napoca, a condus sub influența băuturilor alcoolice și a fugit de oamenii legii, mulți internauți l-au judecat foarte aspru.

Culiță Sterp i-a jignit pe jurnaliști în sala de judecată, în urma accidentului rutier. Pe data de 23 noiembrie, artistul a trebuit să ofere explicații, după ce a fost acuzat că a consumat și substanțe interzise în noaptea evenimentului.

Comportamentul pe care l-a prezent la ieșirea din sala de judecată a lăsat de înțeles că nu îl apasă gravitatea situației și a considerat că este adecvat să jignească jurnaliștii care se aflau la fața locului.

Ce mesaj a transmis mama Geta, după ce Culiță Sterp i-a jignit pe jurnaliști în sala de judecată

Ce mesaj a transmis mama Geta, după ce Culiță Sterp i-a jignit pe jurnaliști în sala de judecată

[Sursa foto: Instagram]

Citește și: „Culiță, săracul, a avut accidentul din cauza unei soții.” Victoraș Micula, declarații controversate despre accidentul rutier cauzat de Culiță Sterp

Mama Geta, mesaje cu subînțeles după ce Culiță Sterp i-a jignit pe jurnaliști în sala de judecată, în urma accidentului

La câteva ore după ce Culiță Sterp a prezentat un sarcasm în fața jurnaliștilor, după ce a ieșit din sala de judecată, mama Geta a simțit nevoia să publice mai multe mesaje pe rețelele de socializare, iar în primul a spus că o femeie puternică preferă singurătatea decât să piardă timpul cu un bărbat nedemn.

„O femeie puternică preferă singurătatea, decât să piardă timpul cu un bărbat nedemn', a fost mesajul postat de mama Geta, pe contul ei de Instagram.

Al doilea mesaj postat de mama artistului face referire la oamenii care urăsc atunci când nu primesc iubire.

„Oamenii urăsc atunci când sunt neiubiți. Și invidiile sunt la fel. Din insuccesele lor, invidiază, din neiubirile lor, urăsc”, a mai postat aceasta.

Citește și: ”Regretă mult și este marcat de această întâmplare.” Mesajul publicat de logodnica lui Culiță Sterp, după ce cântărețul a fost plasat sub control judiciar

Ce mesaj a transmis mama Geta, după ce Culiță Sterp i-a jignit pe jurnaliști în sala de judecată

Ce mesaj a transmis mama Geta, după ce Culiță Sterp i-a jignit pe jurnaliști în sala de judecată

[Sursa foto: Instagram]

 


Abonează-te pe

Citește și:

„Mă mândresc.” Geta Sterp, imagine emoționantă, dintr-un moment important din viața ei

Claudia Pătrășcanu și Gabi Bădălău, împreună de ziua fiului lor. Cum au petrecut toți 4, ca o adevărată familie?

BOMBĂ! Theo Rose și Anghel Damian se despart: 'Sunt probleme multe în relație...'

“A fost un drum lung.” Daniela Iliescu, veste importantă pentru fani. Ce a anunțat iubita lui Culiță Sterp

„Nevastă-ta mai întreabă de mine?” Replica artistului Culiță Sterp, după ce a părăsit sala de judecată

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Vedete
“Veghează-ne și zâmbește-ne de acolo, doctore!” Iulian Juncănaru, fostul concurent de la emisiunea culinară, a murit în propria locuință
Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Vedete
Parteneri