„Mă mândresc.” Geta Sterp, imagine emoționantă, dintr-un moment important din viața ei


Familia lui Culiță este aproape de el în orice situație și îi oferă sprijinul de care are nevoie. În momentul actual, artistul se află sub control judiciar, după ce în urmă cu câteva zile a provocat un accident rutier în Cluj-Napoca.


In articol:

După ce a condus sub influența băuturilor alcoolice și a părăsit locul accidentului, internauții l-au judecat aspru, dar familia sa a fost alături de el fără întrerupere și l-au ajutat să depășească cel mai greu moment din viața lui.

Citește și: Șansele lui Culiță Sterp de a putea cânta din nou peste hotare, în urma accidentului rutier din Cluj-Napoca. Cântărețul nu poate părăsi țara

Geta Sterp, fotografie de familie

Cu toate că au trecut câteva zile de la accidentului pe care Culiță Sterp l-a provocat în centrul Clujului, fanii lui îi oferă în continuare susținere și gânduri bune.

Geta Sterp, sora lui, a postat o fotografie emoționantă de familie în care se află toți frații, în cadrul unui eveniment important din viața lor, majoratul lui Iancu.

Frații Sterp au demonstrat de fiecare dată că sunt uniți și că vor fi mereu unul lângă celălalt, indiferent de situația prin care trec. Cu toate că Culiță Sterp a provocat un accident rutier, iubirea dintre frați este mai puternică decât orice, și nimic nu stă în calea ei.

„Am găsit o poză de la majoratul lui Iancu. Ce ziceți? Mă mândresc cu frații mei. E o binecuvântare să ai frați.”, a scris Geta Sterp în mediul online.

Citește și: “V-ați trezit toți acum să-l judecați pe Culiță!” Domnișoara aflată în mașina lui Culiță Sterp apare și într-un filmuleț publicat de Luci Diamantul

 Geta Sterp, fotografie de familie, dintr-un moment important din viața lor

Geta Sterp, fotografie de familie, dintr-un moment important din viața lor

[Sursa foto: Instagram]

Primele declarații ale lui Culiță Sterp după provocarea accidentului

În primele zile după accidentul rutier, Culiță Sterp a decis să stea departe de mediul online. După ce a reușit să își pună gândurile în ordine a scris un mesaj în care și-a cerut scuze tuturor. Artistului i-a fost greu să iasă în fața fanilor lui și să vorbească despre cele întâmplate și a avut nevoie de mai mult timp pentru a analiza totul la rece.

„Vă pup pe toți, dragii mei, n-am fugit nicăieri, aici sunt, doar că mi-a fost greu să ies în fața voastră și să vorbesc cu voi după toate cele întâmplate. Am stat puțin să mă gândesc, să analizez totul la rece și chiar am avut nevoie de o pauză. Vreau să-mi cer scuze, în primul rând, lui Marius, băiatul implicat în accident, atât lui, cât și familiei lui, cu care am ținut legătura și cu care m-am și împăcat pe toate planurile, vreau să-mi cer scuze oamenilor pe care i-am dezamăgit, celor care îmi ascultă muzica, celor care mă apreciază și în special familiei mele, care a fost și este necondiționat lângă mine, indiferent de orice situație în care aș fi, dar și oamenilor care mă apreciază pentru felul meu de a fi. Știu că am dezamăgit și că poate nu-și mai au rost cuvintele și nici scuzele, dar nu cred că este om în lumea asta fără greșeală, cred că absolut toți greșim. Poate, eu chiar am avut nevoie să fac asta, ca viața să mă învețe o lecție foarte importantă, din care să-mi iau absolut toate învățăturile și să le duc mai departe. Pot să spun doar că mi-am promis mie că vor fi multe lucruri în viața mea care se vor schimba în bine, pentru că asta a fost cea mai mare palmă pe care o puteam primi de la viață până acum, ca să rămân cu picioarele pe pământ. Vreau să vă mulțumesc că-mi sunteți alături, dar și pentru criticile pe care mi le-ați dat, pentru că le meritam, au fost pe bună dreptate. Eu pot doar să vă promit că eu o să rămân același om, indiferent de situațiile prin care am trecut, cu mult mai multe lecții învățate, pentru o viață mai bună pe viitor. Nu vă spun mai multe, deocamdată cam atât, vă doresc tot ce e mai bun și vă mulțumesc încă o dată celor care ați fost alături de mine, dar, cum am spus, și celor care m-ați criticat, pentru că ați făcut-o pe bună dreptate”, a spus Culiță Sterp, pe pagina personală de Instagram.

 Geta Sterp, fotografie de familie, dintr-un moment important din viața lor

Geta Sterp, fotografie de familie, dintr-un moment important din viața lor

[Sursa foto: Instagram]

Citește și: „Pur și simplu mi-au tăiat calea.” Ileana Sterp a fost implicată într-un accident rutier, în momentul în care era însărcinată


Abonează-te pe

Citește și:

“A fost un drum lung.” Daniela Iliescu, veste importantă pentru fani. Ce a anunțat iubita lui Culiță Sterp

Crăciunița, floare de Sărbătoare: Tot ce trebuie să știi despre această plantă

BOMBĂ! Theo Rose și Anghel Damian se despart: 'Sunt probleme multe în relație...'

Șansele lui Culiță Sterp de a putea cânta din nou peste hotare, în urma accidentului rutier din Cluj-Napoca. Cântărețul nu poate părăsi țara

„Nevastă-ta mai întreabă de mine?” Replica artistului Culiță Sterp, după ce a părăsit sala de judecată

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Informatiile zilei
Prețul benzinei și al motorinei, în data de 29 noiembrie 2022. La ce preț se vinde marți litrul de benzină și de motorină
Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Vedete
Parteneri