,,O să fim toți acolo.” Nicoleta Luciu și-a iertat tatăl, după ce nu și-au vorbit mulți ani


Înainte de sărbători, Nicoleta Luciu a decis să se împace cu tatăl ei, după ce nu și-au mai vorbit ani de zile.


In articol:

Vestea care a luat pe toată lumea prin surprindere a venit chiar de la tatăl ei, Ion Luciu, în cadrul unui interviu. Așadar, familia Luciu va fi din nou împreună de sărbători, la Miercurea Ciuc.

Citește și: „Părinții nu ți-i alegi”. Iuliana Luciu, declarații dureroase despre familia ei

Nicoleta Luciu și-a iertat tatăl

Vedeta și-a ținut tatăl departe mulți ani, dar anul 2022, pare să fie momentul împăcării. Conform spuselor lui Ion Luciu, își va petrece sărbătorile alături de fiica sa și de nepoței, la Miercurea Ciuc.

„Sunt bine, sănătos și bucuros, în același timp.

De Sărbători, o să mă duc la Nicoleta la Miercurea Ciuc, să fim cu toții acolo. Nepoțeilor le-am pregătit deja jucăriile de la Moș Crăciun. O să fie frumos. Fetele mă ajută și cu bani! Însă, nu mi-am mai văzut cei patru nepoței de trei ani, eu nu prea sunt cu drumurile lungi, până la Miercurea Ciuc, unde s-a mutat Nicoleta”, a spus Ion Luciu, potrivit click.ro.

Citește și: Nicoleta Luciu, noi detalii despre aşa-zisul divorț de Zsolt Csergo! Subiectul pe care l-au dezbătut cei doi: „În primul rând, nu sunt...”

 Nicoleta Luciu și-a iertat tatăl, după ce nu și-au vorbit mulți ani

Nicoleta Luciu și-a iertat tatăl, după ce nu și-au vorbit mulți ani

[Sursa foto: Instagram]

Din ce motiv nu a vorbit Nicoleta Luciu cu tatăl ei atâția ani

În urmă cu mai mult timp, actrița a mărturisit că tatăl său a traumatizat-o în perioada copilăriei, deoarece era dependent de alcool. Ion Luciu era o persoană violentă, iar familia lui trăia în teroare. Pe de alta parte, vedeta a mai spus că în momentele în care bărbatul nu era sub stare de ebrietate, era o persoană bună.

„Când ştiam că trebuie să ajungă tata acasă, ascundeam tot ce credeam că ar putea folosi ca să o lovească pe mama, cum ar fi cuţitele sau toporul. Ne retrăgeam fiecare în camera lui, nici lecţiile nu mai puteam să le facem. Seara nu puteam să folosim curentul, pentru că ne spunea că nu are bani să-l plătească. Mă trezeam la 3 dimineaţa să-mi fac lecţiile pentru şcoală. Îmi era foarte frică de el. N-am simţit niciodată dragostea de tată. N-a ştiut să ne ofere o îmbrăţişare sau să ne spună o vorbă bună, numai în înjurături ne ţinea. Dacă nu ar fi alcoolic, ar fi un om extraordinar”, a spus vedeta, în urmă cu ani buni.

 Nicoleta Luciu și-a iertat tatăl, după ce nu și-au vorbit mulți ani

Nicoleta Luciu și-a iertat tatăl, după ce nu și-au vorbit mulți ani

[Sursa foto: Instagram]

Citește și: Nicoleta Luciu, adevărul din culisele relației de familie: „Îmi era foarte frică de el. Dacă nu era alcoolic, ar fi un om extraordinar”


Abonează-te pe

Citește și:

„Părinții nu ți-i alegi”. Iuliana Luciu, declarații dureroase despre familia ei

Adda, surprinsă de mărturisirile făcute de fiul său. Micuțul i-a spus artistei că este bătrână. Reacția surprinzătoare a Addei

Diana Bulimar, demnă de OnlyFans! Fotografii fără sutien și cu părțile intime la vedere

Cum au schimbat-o operațiile estetice pe Nicoleta Luciu. Cum arată vedeta în prezent

Nicoleta Luciu, noi detalii despre aşa-zisul divorț de Zsolt Csergo! Subiectul pe care l-au dezbătut cei doi: „În primul rând, nu sunt...”

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Vedete
“Sărută-mă frumos!” Armin Nicoară o pupă pe Georgiana Lobonț în mașină, când soțul ei nu este prin preajmă
Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Vedete
Parteneri