O nouă poveste de dragoste la Exatlon! Cine sunt cei doi Războinici care și-au spus ”Te iubesc!”


O nouă poveste de dragoste s-a înfiripat la Exatlon, de data aceasta la Exatlon Statele Unite.

Între doi Războinici de la Exatlon Estatos Unitos s-a legat o poveste de dragoste foarte frumoasă. Cei doi s-au sărutat și și-au spus "Te iubesc" înaintea duelului de eliminare.

Iulian Pîtea și Ana Laura Gonzalez, poveste de iubire

Iulian Pîtea și Ana Laura Gonzalez au fost protagoniștii unei povești de iubire la Exatlon sezonul 2.

Cei doi s-au cunoscut în timpul meciului internațional dintre echipa României și cea a Mexicului și s-a născut o poveste foarte frumoasă și sinceră.

Din nefericire, povestea lor de iubire s-a încheiat, așa cum a dezvăluit recent Iulian Pîtea.

„A fost un moment foarte frumos. Cred că Iulian este o persoană extraordinară. Ținem legătura, doar că ne desparte distanța. Ne concentrăm asupra carierelor noastre, eu am o carieră aici, el are proiecte acolo. Sper ca într-o zi să vizitez România, am auzit că este o țară extrem de frumoasă și că are o cultură extraordinară”, a spus Ana Laura la FanArena.

„Pot confirma ceea ce Laura a confirmat. Noi niciodată nu am fost împreună, lucru pe care fanii mei nu l-au înțeles. Mi-a fost dor. Au fost niște momente fabuloase și îmi aduc aminte cu mare drag. Emoțiile mele s-au concentrat doar pe ea. Mă gândeam să mă duc în Mexic, dar au intervenit proiecte. Mă așteptam să nu putem întreține relația.

A fost emoționant. Pot vedea că ea mi-a transmis un mesaj de adio, că viața continuă pentru amândoi. Ce s-a întâmplat acolo, mi-aș dori să se întâmple și în România”, a spus Iulian Pîtea.

 


Clipul zilei pe KFETELE.RO:
DISTRIBUIE
acest articol


Beauty

Tatuajul sprâncenelor te poate distruge! Sprâncenele îți schimbă complet fizionomia și trăsăturile

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...


Parteneri

Pentru tine

Din Lifestyle

Parteneri