O nouă lovitură pentru Omer

O nouă lovitură pentru Omer
O nouă lovitură pentru Omer

În această seară, în noul episod din serialul “O dragoste”, difuzat de la ora 20:00, la Kanal D, Omer va trebui să facă față unor noi provocări ale destinului.

Leman vine într-un suflet în fața fostului său soț pentru a-i cere ajutorul într-o problemă care îl vizează pe Kayhan. Cum Omer a anticipat problemele pe care le va cauza Kayhan, odată intrat în familia Unal, acum el trebuie să găsească la o modalitate prin care să o ajute, pe Leman.

În plus, starea de sănătate a lui Omer se agravează și bărbatul merge de urgență la un nou control medical.

Deși cariera a lui Kîvîlcîm este în continuă ascensiune, și are motive reale de bucurie, aceasta îi simte tot mai mult  dorul lui Omer, de care încă este îndrăgostită. Din cauza suferinței provocate de Omer, nimic nu o poate determina acum pe Kîvîlcîm să iubească din nou.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Alev nu pierde vremea și, din cauza ca Abdullah nu a dat curs dorinței sale de a se căsători, frumoasa soră a lui Kîvîlcîm grăbește uniunea cu Ruzgar. Mai mult, aceasta îi va cere lui Abdullah să nu participle la nunta sa.

Ce veste teribilă va află Omer, în legătură cu evoluția bolii sale și, cum va reacționa Abdullah atunci când Alev îi spune că se căsătorește, puteți află astăzi, de la ora 20:00, în noul episod din serialul “O dragoste”, difuzat numai la Kanal D. Citește și:

Cum să prepari înghețată dietetică la tine acasă

Sfatul zilei din 18 iulie 2024. O zodie are o zi prosperă

Simona Halep, la brațul unui bărbat special din viața ei. Sportiva a bifat o apariție de Oscar la nunta lui Ianis Hagi

Andreea Marin și Mihai Petre, filmați într-un hotel! Cum au fost surprinși cei doi?! Imaginile au ajuns pe internet

Beach, Please! 2024. Ce cantitate de substanțe interzise au găsit oamenii legii asupra rapperului Wiz Khalifa? Reacția artistului în fața anchetatorilor

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Gestul făcut de un suporter pentru Ianis Hagi, chiar în ziua nunții sale: „I-am lăsat un plic...”

Tată și fiică, morți în apele râului Buzău. A sărit să își salveze copila, dar s-au înecat amândoi: ”Se vedeau un cap și o mână, după nu s-au mai văzut”


Cookies