O nouă epidemie lovește Congo! Este vorba despre Ebola


Vești proaste vin din Congo- o nouă epidemie lovește Republica Democrată. Epidemia de ebola a fost confirmată inclusiv de directorul OMS.


In articol:

Deși 1 iunie trebuia să fie o zi plină de fericire, veștile proaste nu au încetat să curgă. Republica Democrată Congo a declarat o nouă epidemie de Ebola, iar zona afectată se află la 1000 de km de regiunile lovite de epidemia începută acum doi ani, în estul țării.

Citeste si: Organizația Mondială a Sănătății, veste extraordinară! Opt vaccinuri pentru noul coronavirus, COVID-19, se testează pe oameni!

Ministrul Sănătății din Congo a declarat că patru persoane au murit în regiunea afectată, în Mbakanda, după ce au fost testate pozitiv cu Ebola, informație confirmată chiar și de directorul OMS.

Epidemia de Ebola lovește Congo și reprezintă o mare amenințare pentru omenire!

Potrivit Reuters, directorul OMS, Tedros Adhanom Ghebreyesus, a mărturisit că această epidemie de Ebola reprezintă o amenințare pentru întreaga omenire, chiar dacă acum ne confruntăm, la nivel global, cu virusul COVID-19.

Citeste si: Şeful OMS laudă ”imensa” şi ”generoasa” contribuţie a Statelor Unite la sănătatea globală, în încercarea de a salva relaţiile cu acestea

„Această epidemie ne amintește că COVID-19 nu este singura amenințare cu care oamenii se confruntă,” a postat directorul OMS pe rețelele de socializare.

Ministrul Sănătății, Eteni Longondo a declarat că vor face to posibilul pentru a opri noua epidemie de Ebola din Mbakanda, în cel mai scurt timp posibil. „Avem o nouă epidemie de Ebola în Mbakanda. Vom trimite foarte rapid vaccinuri și medicamente,” a dezvăluit acesta.

epidemie, ebola, congo, epidemie de ebola, directorul oms
epidemie, ebola, congo, epidemie de ebola, directorul oms

Dacă în aprilie Republica Democrată Congo se afla la doar un pas de a declara încheierea epidemiei, se pare că un nou val a lovit țara, iar boala care a ucis deja mai bine de 2200 de persoane în doar doi ani, nu se va opri aici.

Citeste si: Organizația Mondiala a Sănătății, anunț de ultim moment! Coronavirus, asociat cu HIV: „Este posibil să nu dispară niciodată”


Citește și:

S-a aflat! Uscătoarele de mâini te pot infecta cu noul coronavirus!

Organizația Mondiala a Sănătății, anunț de ultim moment! Coronavirus, asociat cu HIV: „Este posibil să nu dispară niciodată”

Anunțul cutremurător făcut de specialiști! Pădurea Amazoniană, epicentrul următoarei pandemii?!

Organizația Mondială a Sănătății, veste extraordinară! Opt vaccinuri pentru noul coronavirus, COVID-19, se testează pe oameni!

Horoscop zilnic duminică, 25 octombrie 2020. Află ce zodie are o propune în căsătorie sau apariția unui bebeluș în familie!

Clipul zilei pe KFETELE.RO

DISTRIBUIE
acest articol

Divertisment

Cum arată acum cea mai urâtă femeie din lume! Are 1 milion de urmăritori pe Facebook

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Informatiile zilei
Parteneri