O menajeră care lucra în Germania a fost plătită cu un sfert de milion de euro în loc de... 340! Ce a făcut femeia?


O menajeră care lucra în Germania a fost plătită, din greșeală, cu 225.000 de euro în loc de 340. Iată ce a făcut femeia după ce a văzut suma uluitoare din cont.


In articol:

O femeie care lucra ca menajeră în Germania a fost lovită din plin de noroc după ce, la finalul lunii ,a observat că în conturile sale au ajuns 225.000 de euro, adică aproape un sfert de milion de euro, în loc de 340, cât ar fi trebuit să primească.

Citeste si: Managerul Spitalului Victor Babeș, declarații îngrijorătoare despre începerea anului școlar: „Un izvor de infecție”

Originară din Bulgaria, femeia își aștepta ultimul salariu, în valoare de 340 de euro, dar s-a trezit cu 225.000 de euro, din cauza unei erori a angajatorului său. În loc să anunțe greșeala care a avut loc, femeia și-a strâns bagajele și a fugit în Bulgaria, țara sa natală.

Ce s-a întâmplat după ce angajatorul a realizat greșeala comisă?

La scurt timp, femeia a fost contactată și i s-a cerut să înapoieze suma extrem de mare pe care a primit-o și care, de fapt, nu îi aparține. După cum vă puteați imagina deja, din 2018, de când a avut loc nefericitul eveniment, femeia nu a returnat suma de bani care nu i se cuvenea, așa că a fost dată în jduecată, precum relatează ndr.de.

Citeste si: Este informația momentului! Ce se întâmplă cu pacienții care s-au infectat cu Covid-19: "Este exact ce aţi sperat"

menajeră plătită cu 225 000 euro
Menajera care a primit 225 000 de euro a fugit în Bulgaria

Tribunalul din localitatea Osnabrück a condamnat-o pe bulgăroaică în lipsă, la plata unei simple amenzi de 1.200 de euro, dar angajatorul nu a lăsat lucrirle așa. Bărbatul a făcut apel, pentru că femeia nu i-a returnat suma în întregime, 100.000

de euro rămânând, în continuare, în conturile sale.

Citeste si: Nelu Tătaru, mesaj îngrijorător după recordul de infectări cu Covid-19: „Sperăm să nu ajungem în scenariul Italiei”


Abonează-te pe

Citește și:

Starea de alertă, prelungită cu 30 zile în România! Ce măsuri rămân în vigoare

Bombă în showbiz! Au DIVORȚAT în secret după 10 de căsnicie

Este oficial! Ce se întâmplă cu starea de alertă în România, după 16 august

Bon Jovi este devastat! Fiul său a fost infectat cu noul coronavirus! Cum se simte tânărul: „Nu este...”

Alertă de boală mortală în lume! „Moartea Neagră” a revenit pe Glob!

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Divertisment

Roxana Buzoiu de la Puterea Dragostei are planuri de nuntă cu iubitul congolez: "Ne iubim de două luni"

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Pentru tine
Parteneri