O mananci si tu in fiecare zi, insa nu stiai ca te poate imbolnavi de cancer!


Nu conteaza daca mancarea este organica sau nu, modul de preparare conteaza.

 

Acrilomidele se formeaza in reactiile dintre amino-acizi naturali si carbohidrati. Acestia nu se regasesc in mancarea negatita sau fiarta. Lactatele, carnea sau pestele nu contin in general acrilomide. Astfel, o regula de aur a luat nastere, mancarea trebuie gatita pana devine aurie, nu neagra.
Pentru a evita formarea acrilomidelor, mancarea ar trebui gatita la temperaturi scazute, insa prin aceasta metoda bacteriile nu pot fi distruse, asa ca riscul intoxicatiilor alimentare creste.
Desi cercetatorii au identificat sursa acrilomidelor, acestia nu au stabilit ca este cancerigena pentru oameni atunci cand este consumata in cantitati mici.
Sursa

Acrilomidele se formeaza in reactiile dintre amino-acizi naturali si carbohidrati. Acestia nu se regasesc in mancarea negatita sau fiarta. Lactatele, carnea sau pestele nu contin in general acrilomide. Astfel, o regula de aur a luat nastere, mancarea trebuie gatita pana devine aurie, nu neagra.

Pentru a evita formarea acrilomidelor, mancarea ar trebui gatita la temperaturi scazute, insa prin aceasta metoda bacteriile nu pot fi distruse, asa ca riscul intoxicatiilor alimentare creste.

Desi cercetatorii au identificat sursa acrilomidelor, acestia nu au stabilit ca este cancerigena pentru oameni atunci cand este consumata in cantitati mici.

Sursa

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:
DISTRIBUIE
acest articol


Pentru tine

Carmen Harra a prevăzut pandemia de coronavirus. Ce spunea că se va întâmpla cu România

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...


Parteneri

Pentru tine

Din Lifestyle

Parteneri